Spigen şarj aleti için güvenli mi aksesuarcı diye biliyorum da güç konusunda iyi midir ?sarj için baseus yada spigenden şaşma ben spigen kullanıyorum 14pm de kablo başlık olarak. koruma camı ve kılıfı 2 yıldır kullanmıyorum alıyorsan cam olmasına dikkat et yeter gibi bazıları plastik oluyor koruyucuların.
Uniq markasını buldum bide hangisini tercih etmeliyim? Bir de lens koruyucu kullanmalı mıyım görüntüyü bozar mı kaliteli olanları?knk bu güzel aparatıda var ekran koruyucu![]()
Blueo Anti Static App HD iPhone 17 Uyumlu Aparatlı Toz Çizilme Parmak izi Önleyici Cam Ekran Koruyucu
Blueo Anti Static App HD iPhone 17 Uyumlu Aparatlı Toz Çizilme Parmak izi Önleyici Cam Ekran Koruyucublueo.com.tr
adaptör internette güzel bişey bulamadım bütçen varsa 35w orjinal al
Hocam kırılmaz cam kılıfı benks markasını onerırım şarj aletı wiwu lenyes gıbı markalar onerırım benks markasının kılıf ve kırılmaz camını kullanıyorum baya kalıtelıKaliteli bir ekran koruyucu ve şarj aleti önerir misiniz. Dandik olmasın dokunmatikte sorun yaşatabiliyor.
spigeni al gitsin 30w lık işini görür istersen ankerde var 30w lık ben olsam anker alırımSpigen şarj aleti için güvenli mi aksesuarcı diye biliyorum da güç konusunda iyi midir ?
Uniq markasını buldum bide hangisini tercih etmeliyim? Bir de lens koruyucu kullanmalı mıyım görüntüyü bozar mı kaliteli olanları?
blueo fiyatına göre daha kaliteli hocamHocam kırılmaz cam kılıfı benks markasını onerırım şarj aletı wiwu lenyes gıbı markalar onerırım benks markasının kılıf ve kırılmaz camını kullanıyorum baya kalıtelı
O marka hakkında Bılgım yok hocam benks markasının ürünleri kullanıyorum 800 tl den başlıyor 2k kadar çıkıyor fiyatları kendım kullandığım onerıdıgım Bır marka arkadaş gene kendısı araştırsın bahsettıgım benks markasınında Bır çok influencer ilede bir çok ıs bırlıgı varspigeni al gitsin 30w lık işini görür istersen ankerde var 30w lık
ekran koruyucuyu benim dediğimi al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
blueo fiyatına göre daha kaliteli hocam
BEN HEPSİNDEN SATIYORUM HOCAM BİLGİM VAR O YÜZDENO marka hakkında Bılgım yok hocam benks markasının ürünleri kullanıyorum 800 tl den başlıyor 2k kadar çıkıyor fiyatları kendım kullandığım onerıdıgım Bır marka arkadaş gene kendısı araştırsın bahsettıgım benks markasınında Bır çok influencer ilede bir çok ıs bırlıgı var
benks markası bize ait hocam o yüzden arkadaşa güvenerek öneriyorumBEN HEPSİNDEN SATIYORUM HOCAM BİLGİM VAR O YÜZDEN
işte şöyle bişey var sen sana ait olanı savunursun ben hepsini deneyimlediğim için ona göre öneririmbenks markası bize ait hocam o yüzden arkadaşa güvenerek öneriyorum![]()
Sende haklısın hocam bende belırttım zaten markayı bılmıyorum kalitesı nasıldır felan diye tek marka biz degılız sonuçta Bır sürü kalıtelı başka marka varişte şöyle bişey var sen sana ait olanı savunursun ben hepsini deneyimlediğim için ona göre öneririm
Hocam kamera koruma dandık bısı takarsan bozar kalotelı bısı takman lazım takmanı onerırım 2 gün önce lens korumayı kırdım koruma olmasa kamera gitmıstı benımSpigen şarj aleti için güvenli mi aksesuarcı diye biliyorum da güç konusunda iyi midir ?
Uniq markasını buldum bide hangisini tercih etmeliyim? Bir de lens koruyucu kullanmalı mıyım görüntüyü bozar mı kaliteli olanları?