IPhone 17 için ekran koruyucu ve şarj aleti önerisi

draqla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Kaliteli bir ekran koruyucu ve şarj aleti önerir misiniz. Dandik olmasın dokunmatikte sorun yaşatabiliyor.

sarj için baseus yada spigenden şaşma ben spigen kullanıyorum 14pm de kablo başlık olarak. koruma camı ve kılıfı 2 yıldır kullanmıyorum alıyorsan cam olmasına dikkat et yeter gibi bazıları plastik oluyor koruyucuların.

sarj için baseus yada spigenden şaşma ben spigen kullanıyorum 14pm de kablo başlık olarak. koruma camı ve kılıfı 2 yıldır kullanmıyorum alıyorsan cam olmasına dikkat et yeter gibi bazıları plastik oluyor koruyucuların.
Spigen şarj aleti için güvenli mi aksesuarcı diye biliyorum da güç konusunda iyi midir ?
knk bu güzel aparatıda var ekran koruyucu
adaptör internette güzel bişey bulamadım bütçen varsa 35w orjinal al
Uniq markasını buldum bide hangisini tercih etmeliyim? Bir de lens koruyucu kullanmalı mıyım görüntüyü bozar mı kaliteli olanları?

Kaliteli bir ekran koruyucu ve şarj aleti önerir misiniz. Dandik olmasın dokunmatikte sorun yaşatabiliyor.
Hocam kırılmaz cam kılıfı benks markasını onerırım şarj aletı wiwu lenyes gıbı markalar onerırım benks markasının kılıf ve kırılmaz camını kullanıyorum baya kalıtelı

Spigen şarj aleti için güvenli mi aksesuarcı diye biliyorum da güç konusunda iyi midir ?

Uniq markasını buldum bide hangisini tercih etmeliyim? Bir de lens koruyucu kullanmalı mıyım görüntüyü bozar mı kaliteli olanları?
spigeni al gitsin 30w lık işini görür istersen ankerde var 30w lık ben olsam anker alırım
ekran koruyucuyu benim dediğimi al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kırılmaz cam kılıfı benks markasını onerırım şarj aletı wiwu lenyes gıbı markalar onerırım benks markasının kılıf ve kırılmaz camını kullanıyorum baya kalıtelı
blueo fiyatına göre daha kaliteli hocam

Son düzenleme:
spigeni al gitsin 30w lık işini görür istersen ankerde var 30w lık
ekran koruyucuyu benim dediğimi al

blueo fiyatına göre daha kaliteli hocam
O marka hakkında Bılgım yok hocam benks markasının ürünleri kullanıyorum 800 tl den başlıyor 2k kadar çıkıyor fiyatları kendım kullandığım onerıdıgım Bır marka arkadaş gene kendısı araştırsın bahsettıgım benks markasınında Bır çok influencer ilede bir çok ıs bırlıgı var

O marka hakkında Bılgım yok hocam benks markasının ürünleri kullanıyorum 800 tl den başlıyor 2k kadar çıkıyor fiyatları kendım kullandığım onerıdıgım Bır marka arkadaş gene kendısı araştırsın bahsettıgım benks markasınında Bır çok influencer ilede bir çok ıs bırlıgı var
BEN HEPSİNDEN SATIYORUM HOCAM BİLGİM VAR O YÜZDEN

benks markası bize ait hocam o yüzden arkadaşa güvenerek öneriyorum 😀
işte şöyle bişey var sen sana ait olanı savunursun ben hepsini deneyimlediğim için ona göre öneririm
zaten maşşallah full zore ürünleri önermişsiniz ahahah

işte şöyle bişey var sen sana ait olanı savunursun ben hepsini deneyimlediğim için ona göre öneririm
Sende haklısın hocam bende belırttım zaten markayı bılmıyorum kalitesı nasıldır felan diye tek marka biz degılız sonuçta Bır sürü kalıtelı başka marka var

Hocam kamera koruma dandık bısı takarsan bozar kalotelı bısı takman lazım takmanı onerırım 2 gün önce lens korumayı kırdım koruma olmasa kamera gitmıstı benım

Valla 17 pro max kullanıyorum ben de şarj için spigen aldım 45Watt+kablo olan modelini aldım ama kırılmaz vs almadım yine spigen stoklarını bekliyorum gelirse belki alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri