🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

Konudan bağımsız office 2024 key sahibiyim. Microsofttan ürünü satın almayınca setup olarak indiremiyorum. Key'i nasıl kullanabilirim?

"Ne yazık ki öğrenci olarak doğrulanamadınız" uyarısı alıyorum, haziranda mezun olacağım için olabilir mi bu?

Hesabı giriyorum böyle bir hesap bulunamadı diyor?

Önce MS hesabı ile giriş yapın, sonrasında okul maili istediği başka bir aşama var.

Öğrenci olmama rağmen üzgünüz akademik kimliğiniz doğrulanamadı diyor ne saçma iş

"Ne yazık ki öğrenci olarak doğrulanamadınız" uyarısı alıyorum, haziranda mezun olacağım için olabilir mi bu?
Hesabı giriyorum böyle bir hesap bulunamadı diyor?
Kaydolun dedikten sonra normal epostayla giriş yapın. Öğrenci doğrulaması sayfasında öğrenci epostanızı girin. Eğer hata alırsanız öğrenci doğrulama kısmında eposta yazılan yerin altında başka yöntemle doğrula tarzında seçenek var. Ona basıp manuel olarak bilgileri doldurun. Sonrasında işlemleri yapınca doğrulaması gerekiyor. Öğrenci maili sadece öğrenci doğrulaması yaparken lazım.

dünyanın en saçma işi bunu satın almak lisansım var indirtmiyor deneme sürümü indireyim hesabıma giriş yapınca aktifleşir diyorum yine indirtmiyor rezillik ötesi. MAS ile indirdim aktif ettim sorunsuz mis gibi

Kaydolun dedikten sonra normal epostayla giriş yapın. Öğrenci doğrulaması sayfasında öğrenci epostanızı girin. Eğer hata alırsanız öğrenci doğrulama kısmında eposta yazılan yerin altında başka yöntemle doğrula tarzında seçenek var. Ona basıp manuel olarak bilgileri doldurun. Sonrasında işlemleri yapınca doğrulaması gerekiyor. Öğrenci maili sadece öğrenci doğrulaması yaparken lazım.
Hallettim çok teşekkürler, peki linkedin premium ne zaman geliyor bir bilginiz var mı? Onunla alakalı bir e posta geleceği söyleniyor fakat daha tarafıma bir posta gelmedi şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri