Çözüldü✓ 90K Sistem Tavsiyesi (Monitör Hariç)

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
90000
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 90 bin lira civarında. Oyun ve render amaçlı kullanacağım. Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum. Ancak;

Önerilerde özellikle

Kasada ön panelde type-c ve kart okuyucu girişleri
Anakartta ise dahili wifi ve bluetooth özelliklerine dikkat ederseniz sevinirim.

Çok teşekkürler.

1770410562442.webp
5070 ti almak istemesem böyle bir sistem alırdım hocam

Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 90 bin lira civarında. Oyun ve render amaçlı kullanacağım. Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum. Ancak;

Önerilerde özellikle

Anakartta ise dahili wifi ve bluetooth özelliklerine dikkat ederseniz sevinirim.

Çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Önerilerde özellikle

Çok teşekkürler.

https://www.tebilon.com/kioxia-1tb-exceria-pro-serisi-nvme-m2-ssd-7300mb-s-6400mb-s-lse10z001tg8/ m2 ssd -7.5K

En iyi 9070xt modellerinden bunlar tasarımı sekli semali hosuna gideni al ben sahsen her anlamda soğutmada vs herseyde en iyisi oldugu icin asrock taichi oc olanı alırdım -40k

anakart kasa psu arkadaslar önersin onları kendime seçmeye bile cok ugrastım 8K dan fazla verme ama anakarta -14k diyelim buraya

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 1 tane bundan alacaksin ileride 1 tanede daha alıp 32gb dual channel çalışacak -11k

9800x3d -22k

soğutma olarak herhangi 2 kuleli olanlardan thermalrightlardan kule tipi veya 5-6k'lık bir sıvı soğutma takabilirsin hangisini istiyorsan ama iyi bir kule tipi yeterli olur 9800x3d için -5k diyelim bunada 9800x3d'yi 9700x olarak değişebilirsin istersen oda mantıklı işlemci ama bukdr para vermişken işlemcimde 9800x3d olsun derdim ben

Geri