CHP'nin Dijital Platformlar için Sunduğu Kanun Teklifi ! (REZALET)

Hocam Mansur Yavaş'ı bende seviyorum ve güveniyorum ama bu CHP oyunlarla ilgili yasa tasarısı felan tepki oyu olarak CHP adayına oy atmayacağım.Hocam CHP'ye daha da üsteki gönderiden sonra daha da sinirlendim.İyi parti ve Zafer partisi bana göre şuan gerçek milliyetçi ve gerçek ulusalcı Atatürkçü partidir.
Evet bende sinirliyim. Ama bu hükümetin gitmesini istiyoruz. Boş oy fayda etmez ya da böyle diğer partilerin ittifakları. Zafer veya iyi parti chp yi destekleyecek büyük ihtimal. Seçimde yine muhalefete oy vereceğiz

sistem partileri bizi kurtarmayacak beyler, tek çözüm sosyalist devrim

Evet bende sinirliyim. Ama bu hükümetin gitmesini istiyoruz. Boş oy fayda etmez ya da böyle diğer partilerin ittifakları. Zafer veya iyi parti chp yi destekleyecek büyük ihtimal. Seçimde yine muhalefete oy vereceğiz
Hocam bu hükümetin gitmesini bende çok istiyorum .Fakat CHP Özgür Özel yaptığı her hamlesinde oy kaybediyor.Ama CHP'ye aşırı sinirlendim. Umarım Zafer partisi ve İyi parti ortak aday olarak çıkarırlar.

Hocam bu hükümetin gitmesini bende çok istiyorum .Fakat CHP Özgür Özel yaptığı her hamlesinde oy kaybediyor.Ama CHP'ye aşırı sinirlendim. Umarım Zafer partisi ve İyi parti ortak aday olarak çıkarırlar.
Seçimde belli olmaz belki mansur parti değiştirir.

Ben bir sır vereyim 😅 İnanmamak serbest :

chp dem iyi vs vs hepsi aslında muhalefet ayağına akpartiye çalışıyorlar, mış gibi yapıyorlar muhalefeti... Bir tek ekrem bunların dışındaydı onu da zaten içeri aldılar :) Padişahlık loading, diyorlar ama inanmak istemiyor kimse. Fakat gerçek bu, adı konulmamış bir padişahlık var bugün yarın ise ... orasını siz tahmin edin :)

Ben bir sır vereyim 😅 İnanmamak serbest :

chp dem iyi vs vs hepsi aslında muhalefet ayağına akpartiye çalışıyorlar, mış gibi yapıyorlar muhalefeti... Bir tek ekrem bunların dışındaydı onu da zaten içeri aldılar :) Padişahlık loading, diyorlar ama inanmak istemiyor kimse. Fakat gerçek bu, adı konulmamış bir padişahlık var bugün yarın ise ... orasını siz tahmin edin :)
Siyaset işte ne yapican. Herkes yalancı

mecbur vermemiz lazım

BTK bünyesinde kurulacak ve denetlenmesi ve yaş doğrulama sistemi felan CHP iyice kendisini biz oyuncu gençlerden felan soğutacak kanun teklifleri sunmuş. Ve sadece video oyunlara yaş sınırlaması getirilsin ve ailenin çocukları ile ilgilensin sorun çözülür.Yani yaş doğrulama ve BTK denetlesin felan derken CHP'de AKP gibi dolaylı yoldan video oyunlara ve platformlara karşı olduğunu belli ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri