Bloodless 80+ Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 417 Reaksiyon skoru 93 8 Şubat 2026 #1 Kartlarla level atlerken düşen itemler arasında hareketli avatar düşüyor mu ? Uzun zamandır level atlamıyorum. Düşen itemler değişti mi acaba ?
Kartlarla level atlerken düşen itemler arasında hareketli avatar düşüyor mu ? Uzun zamandır level atlamıyorum. Düşen itemler değişti mi acaba ?
CahitED 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 728 Reaksiyon skoru 208 8 Şubat 2026 #2 Hareketliler düşmüyor diye biliyorum
MasterChief 80+ Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 452 Reaksiyon skoru 89 8 Şubat 2026 #3 Bloodless yazmış: Kartlarla level atlerken düşen itemler arasında hareketli avatar düşüyor mu ? Uzun zamandır level atlamıyorum. Düşen itemler değişti mi acaba ? Devamı için tıklayın... vermez
Bloodless yazmış: Kartlarla level atlerken düşen itemler arasında hareketli avatar düşüyor mu ? Uzun zamandır level atlamıyorum. Düşen itemler değişti mi acaba ? Devamı için tıklayın... vermez
Bloodless 80+ Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 417 Reaksiyon skoru 93 8 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Oyunlarla ilgili duvar kağıdı ve avatar veriyor aslında. Güncellemelerden sorma hareketli düşer diye tahmin ettim.
Oyunlarla ilgili duvar kağıdı ve avatar veriyor aslında. Güncellemelerden sorma hareketli düşer diye tahmin ettim.