Ekran kartını çıkarıp tekrar takabilirmiyim

Reaksiyon skoru
7
sistem aldım herşeyini kurdum şimdi hatırladım ekran kartını takarken anakarta takılan yerdeki pini geriye ittirmemiştim ama her şey sorunsuz çalışıyor sizce çıkarıp kontrol etsem sorun olurmu

Yaparsan ekran kartı ve anakart sana küsebilir onları ayırdığın için

yok kral ne olacak sistemden gücü kes tamamen hiçbir şey olmaz takınca zaten tık diye ses geliyor anlarsın oturup oturmadığını

sistem aldım herşeyini kurdum şimdi hatırladım ekran kartını takarken anakarta takılan yerdeki pini geriye ittirmemiştim ama her şey sorunsuz çalışıyor sizce çıkarıp kontrol etsem sorun olurmu
ekran kartını taktıgında ordakı pın zaten kendı kapanıyor

Kontrol etsem sorun olurmu sence
Çıkartıp takarken bozma ihtimalin var. Kolay kolay bozulmaz ama sorun olmaz denilmez. Ekran kartı oturmadıysa dışarıdan belli olur. Gözünle kontrol et içine sinmediyse çıkart ve tekrar tak. Statik elektriğe dikkat et yeter. Kış günleri yünlü kıyafetler sorun çıkartabilir.
1770549896650.webp

Bu kısmı mı diyorsun?

Çıkartıp takarken bozma ihtimalin var. Kolay kolay bozulmaz ama sorun olmaz denilmez. Ekran kartı oturmadıysa dışarıdan belli olur. Gözünle kontrol et içine sinmediyse çıkart ve tekrar tak. Statik elektriğe dikkat et yeter. Kış günleri yünlü kıyafetler sorun çıkartabilir.
Alıntıyı görüntüle
Bu kısmı mı diyorsun?
Evet ordan bahsediyorum ama her şey normal gözüküyor cs2 oynuyorum sıkıntı yok

Az önce cs de arada ekran beyazlaşıyor gibi ondanmıdır sence
O tırnak yukarıda kalmışsa ekran kartını ana karta doğru üstten elinle hafifçe ittir oturur. Yukarıda değilse elleme. Tam oturmamışsa bahsettiğin gibi tepkiler vermez.

Geri