🔥İndirim Gündoğdu İnek Beyaz Peyniri 3 Lü Paket Yaklaşık 2KG 1 Yıl Olgunlaştırılmış 670TL

İnternetten peynir almak ne kadar sağlıklı olur?

Gündoğdu soğuk gıda ambalajı ile yolluyor ve ürünleri çok kaliteli. Yorumlarına bakabilirsiniz. Kaşarını alıyorum ben hep

aras ile yolluyor bunlar, şubeleri sorunlu hep çok bekletiyorlar kargoları. kaşar bile yumuşuyordu bu erir komple

eksisi gibi güzel paketleme yok. eskiden kuru buz. ile yollanıyordu ürünler gelince bile donuk oluyordu. geçen gün indirim varken denedim. erimiş bir jel ile geldi. ertesi güne kalsa peynirler çöp olurdu. değmez.

Kargosuydu, ambalajıydı 2kg 1 yıl bekletilmiş peynir 670 lira:) Tebeşir tozudur bu.

Nasıl bu kadar ucuz olabiliyor süt fiyatları ortada. Firma da alelade bir firma degil borsada işlem görüyor.

İnternetten peynir almak ne kadar sağlıklı olur?
En sağlıklısı peynircilerden görüp veya tadıp almak isterse 100tl pahalı olsun yinede peynirciden alırım

arkadaşlar pahalı biz keçi peynirini 450 liraya alıyoruz köylü tanıdıktan inekse ne yağı vardır ne vitamin en yakın köye gidip bakkalına berberine sorun söyler kim ne satıyor.

Foruma bak, elektroniğe zam gelince şarküteri, kişisel bakım ürünlerinden geçilmez oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri