Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,217
oho nelerin sahtesi var bilmek istemezsin böyle kalRam'in sahtesi mi oluyormuş hocam?
günaydınRam'in sahtesi mi oluyormuş hocam?
6kKaça aldın hocam
corsair ve kingston ramlerin çakması dolu geçen bana iteledirlerRam'in sahtesi mi oluyormuş hocam?
işlemcinin bile sahtesi oluyor artıkRam'in sahtesi mi oluyormuş hocam?
oho nelerin sahtesi var bilmek istemezsin böyle kal![]()
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sahtesi olacağı hocam. Artık insan ne yapacağına şaşırıyor bir bileşeni alsan bir dert almasan başka bir dert. Kendi paramızla rezil oluyoruz maalesef...günaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
corsair ve kingston ramlerin çakması dolu geçen bana iteledirler16gb gözüküyor ama kullanıabilir 8gb occt de 8gb kullanımdan fazla çıkmıyor
Valla öyle hocam allahtan ilk aldığım çakma ram 2x8 i 900 TL'ye almıştım zamanlardan önce anakart işlemci ram olarak çok zararım olmadı sattım bilgisayarcıya dedim 16 var takınca 8 gb gösteriyor zararına verdim buda öyle olursa hayat bitti demek 6300 tl verdim güvende dahil son 2 saat kaldı iade için kardeşin sisteme taktım 3200 e alabilmek için aldım memtest86 ya soktum direkt40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sahtesi olacağı hocam. Artık insan ne yapacağına şaşırıyor bir bileşeni alsan bir dert almasan başka bir dert. Kendi paramızla rezil oluyoruz maalesef...
Orijinal duruyor sahte ramlerde XMP açmazsın bu kadar detaylı doğru bilgi vermez cpu z de
Xmp. Açtım ilk taktığımda 3000mhz oldu kardeşimin ramler 3000mhz diye sonra xmp 2 açtım 3200 e geldi şuanda da memtest86 2 pass verdi 3. Pass e az kaldı sanırımPN'yi aratınca çıkan sonuçlara göre sahte değil gibi duruyor. Serial numarası ile de sitede kontrol varsa bakabilirsiniz.
Orijinal duruyor sahte ramlerde XMP açmazsın bu kadar detaylı doğru bilgi vermez cpu z de
Sorunsuz bitti memtest86 bugün de kazık yemedik şükürPN'yi aratınca çıkan sonuçlara göre sahte değil gibi duruyor. Serial numarası ile de sitede kontrol varsa bakabilirsiniz.