4 Yaşındaki Kızımla Bilgisayardan Oynayabileceğim Oyun.

Hocam siz oynayacaksınız o izleyecekse ratchet and clank e bakabilirsiniz. Dualsense var demişsiniz ps5 varsa astro Bot a bakabilirsiniz belki

Kesinlikle It Takes Two tatlı bir oyun biraz büyüdüğünde kavramaya başladığında baba kız minecraft oynamanızı tavsiye ederim (Hocam hayalimi yaşıyorsunuz henüz 18 yaşındayım ama bir gün kızım ve oğlum olduğunda onunla vakit geçirmeye özen göstereceğim kendimden biliyorum yoksa babaya uzak kalıyorlar en ufak olayda nefret başlıyor)
İt take two güzel oyun ama şu anda çok zorlanırız onun için 😁 ama deneyeceğim yarın oynamayı. İnşallah dilediğiniz hayatı yaşarsanız. Allah’a şükür benim de kızımla ve elimle hayallerim gerçekleşiyor. İnşallah sizin de olur.
It Takes Two dört yaşında ki biri için algılaması zor olabilir ama yine de güzel oyun öneririm.
Evet hocam, bugün eşimle deneyeceğim yarın kızımla 😁
Hocam lego oyunlarına baktım. Çok güzel gözüküyor bir serisi var mı ? Şuradan başla dediğiniz.
Hocam siz oynayacaksınız o izleyecekse ratchet and clank e bakabilirsiniz. Dualsense var demişsiniz ps5 varsa astro Bot a bakabilirsiniz belki
Hocam hayatta izlemez 😁 kendisi de oynamak ister. Ps5 yok hocam PC’den.

Abi fall guys renkli falan ilgisini çeker bide lego oyunlarına bakabilirsiniz (sırası yok istediğinden başlayabilirsiniz)

bence basit mekanikli şeyden başlayabilirsiniz mesela ateş ve su gibi. dalgasına söylemiyorum cidden bu tarz oyunlar daha rahat olur bence

İt take two güzel oyun ama şu anda çok zorlanırız onun için 😁 ama deneyeceğim yarın oynamayı. İnşallah dilediğiniz hayatı yaşarsanız. Allah’a şükür benim de kızımla ve elimle hayallerim gerçekleşiyor. İnşallah sizin de olur.

Hocam lego oyunlarına baktım. Çok güzel gözüküyor bir serisi var mı ? Şuradan başla dediğiniz.

Harika olur hocam, seveceğinizi umuyorum üçünüz birlikte daha keyifli olabilir. Eşinizle sırayla değiş tokuş yaparsınız. :D

Dostlar selam,

Kızım 4 yaşın da onunla beraber bilgisayardan hangi oyunları oynayabilirim 2 kişilik oyunlar da neler var ? Dualsense var o gamepad den ben klavyeden oynayabileceğim hangi oyunlar var ?

Not: 4 yaşına kadar ekran görmedi. Yavaş yavaş ekran gösteriyorum. Günde 15-30 dakika oyun oynacağız.
Minecraft

bence 4 yaş dijital oyunlar için çok erken. Cardbox oyunlarla başlamak daha doğru olur.

lego star wars skywalker saga

Geri