Herkesin elinde cins köpek

Şimdiki zamanın itleri sanki krallar gibi yaşıyorlar 😅 Eskiden köpek köpek gibi, kedi kedi gibi yaşardı, serbest ve rahat, huzurlu. Bir keresinde bir köpek vardı sahibinin yanında, sahibinin üzerine çıkmaya çalışıyordu (yalan değil, gerçekten doğru), şimdi diyebilirsiniz ki ne var bunda ama köpek büyüktü ve sanki dişi köpek görmüş de üstelemeye çalışır gibi çıkmaya çalışıyordu, sahibi köpeğe gülerek, u-l*n bizi de ***kecek.. filan dedi... Şaştım kaldım resmen sokakta ilk defa şahit olduğum bi şeydi, dedimkendi kendime köpeğe ne yedirip içiriyorlar, veya bu köpek nasıl bu hale gelmiş filan ... Günümüzde her çeşit insan var, aklıma neler neler geldi ama tövbe tövbe filan deyip işime gücüme baktım.

İnternette falan heryerde dolu ilanları var büyük büyük paralar bu millet yemiyor içmiyor parayı köpeğemi basıyor yada ucuzmu ben bilmiyom öyleyse benimde bi tane olsun ama sahiplenme falan beleş olmadına adım gibi eminim sahiplenme olsada sahiplenme adı altında sahiplenme ücretiyle satıyolar
Hocam hayvan bakmak bana zor geliyor insanlar bu paraları basıp nasıl alıyorlar bilmiyorum . üstüne ilgi , mama , gezdirme , muayene falan derken baya işli . Bana göre en masrafsız ve güzel hayvan papağandır . Konuşmaya kadar eğitilir yılda bir veteriner + ucuz mama

Şimdiki zamanın itleri sanki krallar gibi yaşıyorlar 😅 Eskiden köpek köpek gibi, kedi kedi gibi yaşardı, serbest ve rahat, huzurlu. Bir keresinde bir köpek vardı sahibinin yanında, sahibinin üzerine çıkmaya çalışıyordu (yalan değil, gerçekten doğru), şimdi diyebilirsiniz ki ne var bunda ama köpek büyüktü ve sanki dişi köpek görmüş de üstelemeye çalışır gibi çıkmaya çalışıyordu, sahibi köpeğe gülerek, u-l*n bizi de ***kecek.. filan dedi... Şaştım kaldım resmen sokakta ilk defa şahit olduğum bi şeydi, dedimkendi kendime köpeğe ne yedirip içiriyorlar, veya bu köpek nasıl bu hale gelmiş filan ... Günümüzde her çeşit insan var, aklıma neler neler geldi ama tövbe tövbe filan deyip işime gücüme baktım.
Öyle erkek köpekler çok var hele sahipleri kadınsa azgınlık döneminde tam dayamaya çalışıyolar

Cins paketli cikolatayı bile bedava vermezler. İlandakiler para kazanmak için yavrulatıyor hep. Bazı aşılar yapılmak zorunda yoksa kedi de köpekte ölebiliyor. Şimdiye kadar evde beslemedlm ama bahçemde 7-8 köpek besledim aşılar dışında yeme asla para harcamadım diyebilirim. Evde ne pişiyorsa onu veriyorduk ciddili.
Evde beslemek bağışıklıklarını çok düşüryor bence ve yeme alıştırınca da hiç cekilmiyorlar masraf üstüne masraf oluyor.

Öyle erkek köpekler çok var hele sahipleri kadınsa azgınlık döneminde tam dayamaya çalışıyolar
Köpeğe yönelen insanın ve sahibine hallenen itin katli vaciptir. Bu normal bir durum değil. Hayatımda ilk kez böyle bir duruma şahit oldum, yazıklar olsun, insan insanlıktan çıkmış, köpek köpekliğinden tanınmaz olmuş...

1770584234976.webp

Sahiplendirilen köpekler gelende kırma olur, soyu içgüdüsü sağlam olmaz. Safkan ırklar çok pahalı DOGO 70k rot 20k doberman 30k para çekiyorlar millet. Bunlar senin benim gibi yiyor çok fazla yerler aylık 7 8k ona yaz. Aşı maşı girmiyom o yerlere oyuncak felan.

Geri