Araştırdım biraz yazılımsal sorun olabilceği ön planda yazılımı update ettin miMerhabalar ekran kartımin ledi söndü. pcyi actigimda calisiyodu ama ben farketmeden sönmüş. 1 yildir kullaniyorum boyle bisey ilk defa oldu. (GALAX 4070)
hocam nvidia yazılımından bahsediyosan güncel. ledi RGB değil zaten normal beyaz led ışıktı. şimdi xtreme tunere bi bakıcam.Büyük ihtimalle sorun değil. GALAX kartlarda LED yazılımdan kapanabiliyor ya da LED arızalanabiliyor; performansla alakası yok. Kart çalışıyor, görüntü var ve stabilse endişe edilecek bir durum değil. İstersen Xtreme Tuner / RGB yazılımını kontrol et veya kartı farklı sistemde dene, yine yanmazsa sadece LED tarafıdır !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdım biraz yazılımsal sorun olabilceği ön planda yazılımı update ettin mi
Hocam baktım Xtreme Tuner / GALAXY RGB Yazılımı güncelleme sonrası led OFF yapmış olabilir veya Driver / Windows update uyku uyanma sonrası led kapana biliyormuşhocam nvidia yazılımından bahsediyosan güncel. ledi RGB değil zaten normal beyaz led ışıktı. şimdi xtreme tunere bi bakıcam.
Hocam bende o yazılımların hiç biri yokkiHocam baktım Xtreme Tuner / GALAXY RGB Yazılımı güncelleme sonrası led OFF yapmış olabilir veya Driver / Windows update uyku uyanma sonrası led kapana biliyormuş
evet evet hocam mermi şekinde soğutucu blok benim de hoşuma gidiyorSorun yaratan bi durum yok bence sıkıntısız kullanıyosanız. Mermileri çözemedim sadece![]()
Hocam bu şekilde de olur diyorsanız yoklamaya gerek yokHocam bende o yazılımların hiç biri yokkişuan Xtreme Tuner kurmaya çalıştım 3 tane exe dosyası var onu da kuramadım. şimdi kendiliğinden düzelir diyosan hiç ellemiyim.
Tuner i kurdum ama led ile ilgili bi ayar yok RGB sekmesinden herhangi bir değişiklik yapamıyorum.
hocam bu sekilde olmasi cok rahatsiz ediyor. gptye sordum 1 yıllık kartta led bozulmasi normal diyo. ama biosdan vs yazilimsal olup olmadığını kontrol edebiliyosam bi bakmak isterim.Hocam bu şekilde de olur diyorsanız yoklamaya gerek yok
BİOS Ayarları hassas ve dikkat edilmesi lazım çözebilme şansım var diyorsanız deneyin ama ekran kartının ledinin yanmaması bana sinir bozucu ve saçma geldi umarım düzeltirsinizhocam bu sekilde olmasi cok rahatsiz ediyor. gptye sordum 1 yıllık kartta led bozulmasi normal diyo. ama biosdan vs yazilimsal olup olmadığını kontrol edebiliyosam bi bakmak isterim.