Çözüldü✓ Rog aura 1200w alınır mı? 9999tl den

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
746
Bütçe
10000
Asus ROG STRIX 1200G Aura 80 PLUS Gold 1200W Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar https://share.google/9eazH0gI0qWUhEtIh

Bu güç kaynağı önceleri 13 14k bandında gezerken emsallerin pahalıydı.

Şimdi ise fsp hydro g pro//ptm pro gibi rakipleri pahalanmış.

Sizce 10 k ya alınmalı mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Hocam kendim kullanıyorum bu güç kaynağını. Zero db fan olayı çok işime yarıyor benim. Ilk defa güç kaynakları sesli çalışıyomuş dedirtti bana. Fan çalışırken de sesi çok yok. Malzeme kalitesi ve görünüşü çok iyi bence.

Amaca bağlı f/p konusunda mantıksız

Sistemin için gereksiz ise alınmaz eşeğe altın semer bağlamak gibi olur ilerde sistem yükselttiğinde almak daha mantıklı tabi çok çok indirimde uygun fiyata yakalarsan o ayrı şuan için fiyatı normal ihtiyaca göre alınır veya alınmaz

Hocam sistem imzamda yazıyor
Fakat ödünç aldığım dandik güç kaynağını değiştirip ileriye dönük bir güç kaynağı almak istiyorum
Dediğim gibi hocam çok çok aşırı bir indirimde yakalamadığın sürece power almanın bir anlamı yok ilerde 5090 kullanacak mısın? yoksa 5070 filan mı? 5090 kullanacaksan zaten paran vardır 2-3k indirim için çok uğraşmazsın 5070 kullanacaksan paran azdır zaten bu power gereksiz olmuş olur

Sistemin için gereksiz ise alınmaz eşeğe altın semer bağlamak gibi olur ilerde sistem yükselttiğinde almak daha mantıklı tabi çok çok indirimde uygun fiyata yakalarsan o ayrı şuan için fiyatı normal ihtiyaca göre alınır veya alınmaz
Sistem 600w dandik psu ile bile çalışıyor da ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum.
Veya sistemi komple satar tepe model bir şey alırım bu sebeple güç kaynağım sağlam olsun istiyorum

Normal şartlarda güç kaynağını güç kaynağı üreticilerinden almayı tercih ederim ancak
Bu modelin fiyatı düşmüş (pahalıdan normale inmiş diyelim)

Asus ROG STRIX 1200G Aura 80 PLUS Gold 1200W Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar https://share.google/9eazH0gI0qWUhEtIh

Bu güç kaynağı önceleri 13 14k bandında gezerken emsallerin pahalıydı.

Şimdi ise fsp hydro g pro//ptm pro gibi rakipleri pahalanmış.

Sizce 10 k ya alınmalı mı?
aldım kullanıyorum ve güzel, arada fanı sesli çalışıyor ve coil whine sesi de geliyor. bu zamana kadar 2 defa denk geldim, 2 hafta olmuştur alalı.
f tier patates psu olduğu için almışken iyisini alayım dedim.

aldım kullanıyorum ve güzel, arada fanı sesli çalışıyor ve coil whine sesi de geliyor. bu zamana kadar 2 defa denk geldim, 2 hafta olmuştur alalı.
f tier patates psu olduğu için almışken iyisini alayım dedim.
O ses olayı biraz can sıkar
Benim patates psu bile coil whine yapmıyorken A tier psunun ses yapması rahatsız edici
Biraz da şans işi tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amaca bağlı f/p konusunda mantıksız
Öneriniz var mı 10k bandında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye