eee şuanda babamın ödediği telefonla yine babamın ödediği internet ile foruma giriyorum buna bir itirazın var mı yoktur bence tatlı şey
onlarca insan sana gelipte sabah akşam 5090 a geçilir mi edilir mi diye tavsiye veremez biraz akıl yürütmeye çalış 9070xt 5090 kıyaslamasında "9070xt al verdiğin paraya değer 5090 alınmaz" diyorsa 5070ti içinde aynısını söyleyecek gelip burda bı alıyorum diyip bir almıyorum vazgeçtim dersen senle benim yaptığım gibi dalga geçerler ondan sonrada tek yapabileceğin şey "babandan geçiniyorsunuz Minecraft oynayın " diyip ağlamak olur
İtirazım yok neden olsun sanki senin babanın parası benim cebimden çıkıyor umrumda değil ama insanların zorlukla aldığı kendi parasıyla aldığı şeyleri küçümseyip dalga konusu haline getirmen Velet olduğunun kanıtıdır. Minecraft oynamaktan beynin küçülmüş az dışarı çık lan hava al daha insanlara nasıl yardım edebilirim nasıl yararlı olurum diye düşün bunu bile bilmiyorsun.
İtirazım yok neden olsun sanki senin babanın parası benim cebimden çıkıyor umrumda değil ama insanların zorlukla aldığı kendi parasıyla aldığı şeyleri küçümseyip dalga konusu haline getirmen Velet olduğunun kanıtıdır ayrıca Minecraft oynamaktan beynin küçülmüş az dışarı çık lan hava al daha insanlara nasıl yardım edebilirim nasıl yararlı olurum bunu bile bilmiyorsun.
1. senin gibiler yardımı hak etmiyor
2. evet veledim 16 yaşındayım
3. bu da evet 5-6 senedir Minecraft oynuyorum
4. de ucubenin tekisin yardım edenlerin ne anlatmak istediğini anlamıyorsunuz
1. senin gibiler yardımı hak etmiyor
2. evet veledim 16 yaşındayım
3. bu da evet 5-6 senedir Minecraft oynuyorum
4. de ucubenin tekisin yardım edenlerin ne anlatmak istediğini anlamıyorsunuz
1.Senin gibiler yardımı hak etmiyor diyor birde zannedersin yardıma ihtiyacım var
2.Velet olduğun her halinden zaten belli aptallığın yüzüne vurmuş kelimelere dökülüyor.
3.İstediğin kadar oyna aklın velet gibi olmaya devam edecek 50 yaşınada gelsen çocuk aklın olucak
4.Ucube olan ben değilim sizlersiniz konulara gelip dalga konusu etmek yerine evet veya hayır demek, geçilir ve geçilmez, fiyat farkına değmiyor gibi cümleler kısa ve öz cevaplar yetiyor aslında diğer bu konuyu gören insanlar yardım alsa çok güzel olurdu.
Yok be hocam ciddiyim borç vardı kapattım buna geçtim 6 taksit ile ama 5090 taksitte ödemek istemiyorum 5070 ti direkt peşin alabilirim daha fazla taksitlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası aradaki fiyata değmeyeceğini zaten biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dlss ve MFG ile tam olarak olmasa da bir 4k kartı oluyor ama hocam
1.Senin gibiler yardımı hak etmiyor diyor birde zannedersin yardıma ihtiyacım var
2.Velet olduğun her halinden zaten belli aptallığın yüzüne vurmuş kelimelere dökülüyor.
3.İstediğin kadar oyna aklın velet gibi olmaya devam edecek 50 yaşınada gelsen çocuk aklın olucak
4.Ucube olan ben değilim sizlersiniz konulara gelip dalga konusu etmek yerine evet veya hayır demek, geçilir ve geçilmez, fiyat farkına değmiyor gibi cümleler kısa ve öz cevaplar yetiyor aslında diğer bu konuyu gören insanlar yardım alsa çok güzel olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah kral böyle sade kısa ve öz cevaplar yetiyor gören kişilerde sebeplenir