Aynen hiç tavsiye etmem aldım iade ettim adım atarken ayakkabıyı bacağınla kaldırıyorsun sankiçok ağır bir bot çoook. hele ayağınıza büyük gelirse ayak üşüyor ya.
ben kullandım hocam 2 sene sonra yıpranana kadar su ve kar geçirmedi. ama tabanındaki keçe eskiyince direkt değiştir çünkü tabanı çok sertBunlar su geçirmiyor değil mi tamamen? "Suya dayanıklı" değil net şekilde "su geçirmez" mi?(Gemini, su gecirir diyor.)
Bir de o topuktaki marka yazısı ne cirkin duruyor. O çıkabiliyor mudur?
Bu arada 2400tl olmuş bile geri.
Biraz konu dışı Üretim olarak bilmem ama 2012-2018 yıllarında cat-harley ürünlerini yeşil kunduradan tedarik ediyordukAynı modeli 2013ten beri kullanıyorumAma o zamanlar yeşil kundura üretmiyordu şuan kaliteleri nasıl bilmiyorum.
yanlış hatırlamıyorsam hırvatistandan almıştım hocam hatta harley logolu deri yelek de almıştım dolap uygulamasında 100 liraya falan satmıştım enayi gibiBiraz konu dışı Üretim olarak bilmem ama 2012-2018 yıllarında cat-harley ürünlerini yeşil kunduradan tedarik ediyorduk
Bilginiz olsun bilindik marka diye eşime hediye almıştım bu markanın başka bir ürünü idi. Yağmur, kar görmeden botun tabanı ayrıldı. Genel olarak bilindik tüm markalarda ciddi kalite sorunu var.