❌İndirim Bitti! Harley Davidson Siyah Erkek Deri Bot | 1847TL | DİP FİYAT

codzei

80+
Reaksiyon skoru
58
Akakçeye göre son zamanların dip fiyatı 2300TL, şuan da bu model 1847TL.
İndirim olan numaralar;
40-41-42
Trendyol

1770640286203.webp

Son düzenleme:
Iyi fiyat ihtiyacı olan alsın

Bot bende var gayet beğenerek giyiyorum ayağınıza tam olan bedeni alın kalıbı tam beden çünkü

Colmar modelini aldım 2 gündür kullanıyorum ben beğendim şahsen hayatımda spor ayakkabı dışı zorunda kalmadıkça bot giymedim bota fazlasıyla alıştım

Aynı modeli 2013ten beri kullanıyorum 😅 Ama o zamanlar yeşil kundura üretmiyordu şuan kaliteleri nasıl bilmiyorum.

Bunlar su geçirmiyor değil mi tamamen? "Suya dayanıklı" değil net şekilde "su geçirmez" mi?(Gemini, su gecirir diyor.)
Bir de o topuktaki marka yazısı ne cirkin duruyor. O çıkabiliyor mudur?
Bu arada 2400tl olmuş bile geri.

Son düzenleme:
çok ağır bir bot çoook. hele ayağınıza büyük gelirse ayak üşüyor ya.

Bunlar su geçirmiyor değil mi tamamen? "Suya dayanıklı" değil net şekilde "su geçirmez" mi?(Gemini, su gecirir diyor.)
Bir de o topuktaki marka yazısı ne cirkin duruyor. O çıkabiliyor mudur?
Bu arada 2400tl olmuş bile geri.
ben kullandım hocam 2 sene sonra yıpranana kadar su ve kar geçirmedi. ama tabanındaki keçe eskiyince direkt değiştir çünkü tabanı çok sert

Aynı modeli 2013ten beri kullanıyorum 😅 Ama o zamanlar yeşil kundura üretmiyordu şuan kaliteleri nasıl bilmiyorum.
Biraz konu dışı Üretim olarak bilmem ama 2012-2018 yıllarında cat-harley ürünlerini yeşil kunduradan tedarik ediyorduk

Bilginiz olsun bilindik marka diye eşime hediye almıştım bu markanın başka bir ürünü idi. Yağmur, kar görmeden botun tabanı ayrıldı. Genel olarak bilindik tüm markalarda ciddi kalite sorunu var.

Biraz konu dışı Üretim olarak bilmem ama 2012-2018 yıllarında cat-harley ürünlerini yeşil kunduradan tedarik ediyorduk
yanlış hatırlamıyorsam hırvatistandan almıştım hocam hatta harley logolu deri yelek de almıştım dolap uygulamasında 100 liraya falan satmıştım enayi gibi 😅 yeşil kundura üretimler oralara çok sonradan gitmiştir büyük ihtimal ya da ilk partileri çok güzel yaptılar bilmiyorum

harley grubunu kar-yağmur botu olarak görmemek lazım. Deri ürün, hafif yağışta neyse de.Kar ve aşırı yağışlarda derisinde kırışma boya sorunları yaşarsınız.Polyester pvc viskon sentetik vs malzemeler dışında deri,yün,pamuk ağırlıklı ürünler sağlık açısından daha kaliteli ve pahalı görülmekte fakat daha hassas ürünlerdir.
Çalıştıgım 7-8 yıllık süreçte çok para verip kaliteli ürün alıp ama üst üste kullanımda problem yaşayan çok insanla karşılaştım.
eski kalite yok size katılıyorum.İlk olarak ambalajdan kısmaya başladılar,yetmeyince ürün kalitesi düştü.
Bilginiz olsun bilindik marka diye eşime hediye almıştım bu markanın başka bir ürünü idi. Yağmur, kar görmeden botun tabanı ayrıldı. Genel olarak bilindik tüm markalarda ciddi kalite sorunu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,779
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri