G80 çektim sorunsuz bir gamepadse sıkıntı yok benim içinBirbirlerine göre farklılıkları var aynı fiyattan satılıyor ikisi yurt dışında o yüzden hangi özellik lazımsa ona göre tercih edilebilir.
Ets2 oynamaya alıyorum ha hocam en düzü bile iş görür mantıken de almışken dolu model almayı yeglerimŞuanlık yok maalesef
GameSir Cyclone 2’nin fiyatı şu an biraz uçuk. Bu yüzden paranızın hakkını arıyorsanız Thunderobot G80 TS tercih edilebilir. Ancak clicky tuş yapısını seviyorsanız GameSir Cyclone 2 de kötü bir gamepad değil; optik mekanik tuşların verdiği clicky hissiyat gerçekten çok güzel. Ayrıca PC uygulaması da baya iyi ve birçok ayarı yapmanıza olanak sağlıyor. Yine de G80 TS için kullanılan Keylinker ile de bunların çoğunu yapabiliyorsunuz; sadece GameSir uygulamasında biraz daha ekstra seçenek var diyebilirim.Artıyı geçersek cyclone 2 mi daha iyi g80ts mi daha iyi. Pc de Hikayeli oyunlar için kullanacağım. Oynadığım oyunlar daha çok TPS bakış açılı. Rdr2, resident evil, The Last of us, Dead Space, Gow vs
Aynı fiyattan satıldığına eminmisin G80 de stand var ekstra butonları var. (Mekanik)Birbirlerine göre farklılıkları var aynı fiyattan satılıyor ikisi yurt dışında o yüzden hangi özellik lazımsa ona göre tercih edilebilir.
Pardon 20 yuan fazlaymış ultra modeli görselden karıştırmışım benim hatam ve evet dock dahil o modelde ama ne kadar mekanik butonları olsa da sonuçta tuş yerlerini değiştirme veya analog sertliği ayarlama gibi özellikler yok bunlarıda düşünmek lazımAynı fiyattan satıldığına eminmisin G80 de stand var ekstra butonları var. (Mekanik)
https://global.thunderobot.com/tr-tr/products/g80Pardon 20 yuan fazlaymış ultra modeli görselden karıştırmışım benim hatam ve evet dock dahil o modelde ama ne kadar mekanik butonları olsa da sonuçta tuş yerlerini değiştirme veya analog sertliği ayarlama gibi özellikler yok bunlarıda düşünmek lazım
https://global.thunderobot.com/tr-tr/products/g80
G80 modeline baktım da her özelliği var videolara baktığımda farklı sertlikler için kutudan aparatları çıkıyor. Dediğin gibi 20 dolar daha pahalı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@katipke inceleme patlamaz mı![]()
Açıkçası doğru düzgün gamelad deneyimim yok. Kısa süreliğine xbox 9.nesil kullandım o kadar. Yıllardır klavye mouse kullanıyorum. Uzaktan oynamanın keyfini yasamak icin alıcam.GameSir Cyclone 2’nin fiyatı şu an biraz uçuk. Bu yüzden paranızın hakkını arıyorsanız Thunderobot G80 TS tercih edilebilir. Ancak clicky tuş yapısını seviyorsanız GameSir Cyclone 2 de kötü bir gamepad değil; optik mekanik tuşların verdiği clicky hissiyat gerçekten çok güzel. Ayrıca PC uygulaması da baya iyi ve birçok ayarı yapmanıza olanak sağlıyor. Yine de G80 TS için kullanılan Keylinker ile de bunların çoğunu yapabiliyorsunuz; sadece GameSir uygulamasında biraz daha ekstra seçenek var diyebilirim.