THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Arkadaşlar şimdi sipariş edicem önceliğim ps dizilim olması ama niyeyse gulikit ile ilgili bir ön yargım var önceden olan olaylardan dolayı bu iki modelden hangisini aliyim.

GuliKit önermiyorum. Yüksek gecikmeye sahip (eski ürünlerden iyimiş bu arada)

GuliKit önermiyorum. Yüksek gecikmeye sahip
Bazıları böyle diyor bazıları yok diyor bu sebepten dolayı aşırı soğuk bakıyorum gulikit e sizce hangisini almalıyım veya başka önerisniz varmı 3.500 bütçe.

Bazıları böyle diyor bazıları yok diyor bu sebepten dolayı aşırı soğuk bakıyorum gulikit e sizce hangisini almalıyım veya başka önerisniz varmı 3.500 bütçe.
Düzeni sorun etme hemen alışıyorsun. Bence G80 alsan daha iyi olur.

500 hz polling rate olan kafadan elendi ama 1000 hz olanın fiyatı iyiymiş, denenir bence.

500 hz polling rate olan kafadan elendi ama 1000 hz olanın fiyatı iyiymiş, denenir bence.
Bu hz olayını çok takmamak lazım 500 ile 1000 arasında 1ms bile olmaz.

Açıkçası doğru düzgün gamelad deneyimim yok. Kısa süreliğine xbox 9.nesil kullandım o kadar. Yıllardır klavye mouse kullanıyorum. Uzaktan oynamanın keyfini yasamak icin alıcam.
G80 TS’nin ergonomik yapısının Xbox 9. nesil ile birebir aynı olması büyük artı. Ayrıca TPS oyunlardan bahsetmiştiniz; aim konusunda ayarlama yapabilmenize yardımcı olması adına analog gerginliğini ayarlayabiliyor olmanız da birçok durumda işinize yarar. Bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim.

Şimdi tam karar kıldım fakat onu fark ettim 500 hz miş kablosuzda
  • 4096 örnekleme seviyesi ile mikro hareketleri bile eksiksiz algılar
  • Varsayılan 2000Hz (USB-C / 2.4G) raporlama hızı
  • PXN Nexus uygulaması üzerinden 8000Hz’e kadar yükseltilebilir
  • FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda maksimum tepki avantajı
Bluetooth üzerinden 500 hz. 2.4G'de 2000 Hz standart uygulama üzerinden 8000 Hz.

• 4096 örnekleme seviyesi ile mikro hareketleri bile eksiksiz algılar
  • Varsayılan 2000Hz (USB-C / 2.4G) raporlama hızı
  • PXN Nexus uygulaması üzerinden 8000Hz’e kadar yükseltilebilir
  • FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda maksimum tepki avantajı
Bluetooth üzerinden 500 hz. 2.4G'de 2000 Hz standart uygulama üzerinden 8000 Hz.
Ben g80 için konuşmuştum hocam siz pxn modelinin bilgilerini yazdınız bana sanırım.

Arkadaşlar şimdi sipariş edicem önceliğim ps dizilim olması ama niyeyse gulikit ile ilgili bir ön yargım var önceden olan olaylardan dolayı bu iki modelden hangisini aliyim.

Gulikit TT Pro/Max güzel bir gamepad, ancak çok büyük bir sorunu var: D-pad ile analog arasındaki mesafe çok kısa. D-pad kullanırken parmağınız analoğa çarpıyor, analog kullanırken de parmağınız D-pad’e değebiliyor. Bunun dışında malzeme kalitesi iyi, ek parçalarıyla da güzel bir ürün. Harici bir yazılımı yok ama kendi içinde sunduğu ayarlarla birçok özelliği destekliyor. Makro kaydı oldukça iyi, hatta kendiliğinden bir aim assist özelliği bile var.

Bu segmentte simetrik bir gamepad arıyorsanız şans verebilirsiniz; fakat D-pad ile analog arasındaki mesafenin kısa olması sadece parmak çarpmasına yol açmıyor, aynı zamanda ekstra aksesuar takmanızı da zorlaştırabiliyor. Bu yüzden almadan önce tekrar düşünmekte fayda var.

G80 TS’nin TT Pro/Max’e göre tek dezavantajı ise gecikme diyebilirim; ancak arada uçurum yok, yaklaşık 10–15 ms gibi bir farktan bahsediyoruz. Gulikit gecikme konusunda kendini ciddi şekilde geliştirdi. Hatta verdikleri Hyperlink 2 dongle sayesinde sadece Gulikit gamepadleri değil, birçok farklı gamepadi de kullanmanıza olanak sağlıyor. Xbox One Bluetooth, Xbox Series, Xbox Elite Series 2, PS4 DualShock, PS5 DualSense, PS5 DualSense Edge ve Switch Pro gibi gamepadleri de destekliyor. Yine de tüm bu artılara rağmen, dezavantajlarını da mutlaka değerlendirmek lazım.

Geri