Benim secuzi'de de var, basma aralığının %10-15'i kadar. Aynı zamanda dualsense sahibiyim ve bunu sorun etmiyorum. Maalesef ayarla olacak şey değil, bu bütçede alacağın çoğu gamepad de denk gelebileceğin bir olay.L2 r2 tuşlarında ölü bölge var biraz 3 Şubat'ta indirimden aldım cuma günü elime ulaştı
Değişime göndermeli miyim?
bu durum kronik mi ?
yoksa oyun içi ayar mi yapmalıyım ?
Ölü bölgeyi nasıl anlıyoruz oyunda deneme şansım olmadı. Bunun bir sitesi falan var mı düzgün çalışıp çalışmadığına bakmanın?L2 r2 tuşlarında ölü bölge var biraz 3 Şubat'ta indirimden aldım cuma günü elime ulaştı
bu durum kronik mi ?
Oyun oynarken hissettim biraz Google bir sürü siteler var gamepad tester yazıp bulabilirsinizÖlü bölgeyi nasıl anlıyoruz oyunda deneme şansım olmadı. Bunun bir sitesi falan var mı düzgün çalışıp çalışmadığına bakmanın?
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim secuzi'de de var, basma aralığının %10-15'i kadar. Aynı zamanda dualsense sahibiyim ve bunu sorun etmiyorum. Maalesef ayarla olacak şey değil, bu bütçede alacağın çoğu gamepad de denk gelebileceğin bir olay.
Telefona Bluetooth ile bağlayıp yine her hangi bir siteden veya game controller tester diye bir uygulama var ondan kontrol edebilirsinizÖlü bölgeyi nasıl anlıyoruz oyunda deneme şansım olmadı. Bunun bir sitesi falan var mı düzgün çalışıp çalışmadığına bakmanın?
Yani evet Nfs de denedim rt ve lt tuşlarının algılama mesafesi çok tatmin edici değil arabayla yavaş gitmek istesen uğraşıyorsun biraz ama millet zaten tetik mesafesinin kısalığından bahsetmişti sanırım bu fiyata budur yine uygun gibiOyun oynarken hissettim biraz Google bir sürü siteler var gamepad tester yazıp bulabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Test etmek içinde önce sadece test etmek istediğiniz tuşa basıp hangisi olduğunu anlayın çünkü biraz karışık sonrasında bir gözünüz tusta bir gözünüz basınca artacak sayılarda veya barda olsun basabileceginiz en hafif şekilde basın ne kadar hafif basınca sayılar artar veya var dolarsa ölü bölge o kadar az ne kadar çok bastığınızda da ölü bölge fazladır
Teşekkür ederim cevabınız için
Telefona Bluetooth ile bağlayıp yine her hangi bir siteden veya game controller tester diye bir uygulama var ondan kontrol edebilirsiniz
Aynen 1100 TL ye iyi yine Hall efectli gamepadYani evet Nfs de denedim rt ve lt tuşlarının algılama mesafesi çok tatmin edici değil arabayla yavaş gitmek istesen uğraşıyorsun biraz ama millet zaten tetik mesafesinin kısalığından bahsetmişti sanırım bu fiyata budur yine uygun gibi![]()
Test fotosu atar mısın?L2 r2 tuşlarında ölü bölge var biraz 3 Şubat'ta indirimden aldım cuma günü elime ulaştı
bu durum kronik mi ?
Nasıl atabilirim hocam bazı sitelerden ve uygulamalardan teslerini yaptım ama hiç tetik tuşlarında ölü bölge testine denk gelmedimTest fotosu atar mısın?