❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

sade aldım 4 kg.
Markayı baya önce instagram kullanırken görmüştüm, bugün de kargoya vermişler.
Şimdiden teşekkür ederim
Beğeneceğinizden eminim gerçekten. Afiyet olsun.

Engellisin sanırım.
Herkesin direkt aktara ya da ucuza alabileceği imkanı olmayabiliyor. Yaşadığı yere göre değişiyor.
Saçma sapan yorum yapmak yerine almayacaksan konudan çıkabilirsin, çok basit.
bu yorum neden report yemiş ki adam kesinlikle doğru demiş, bizim 10. köyümüz büyük dostum neyseki <3

Bizim milletin genetik özelliği 2 sipariş görünce hemen zamma abanmak.
Bir de önce 700 yapmış kesmemiş sonra bir daha yapmış 800.
600e satarken zararına satıyordu sanki, alacaktım vazgeçtim.
Fırsat paylaşımı için konu sahibine teşekkürler. Kaç kişi sipariş geçmiş foruma özel kod isteseniz mırın kırın etse de verirdi belki. Neyse...

Peanutzillaya göre tadı nasıl bunun ve tarım kredidekinin?

bu yorum neden report yemiş ki adam kesinlikle doğru demiş, bizim 10. köyümüz büyük dostum neyseki <3
Yaşı küçüktür, aile evinden öteye gitmemiştir ondan normal.
Bu arada konuya daha ucuz bir marka eklendi ben sipariş verdim gelince değerlendireceğim buradan

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz
Engelli değilim şükür ama olsaydım da bir şey değişmezdi. Herkesin aktar yada ucuza alabileceği imkan olmayabiliyor ama bende pahalı satan başka bir yer buldum ordan alsınlar diyorsun anlıyorum. Ayrıca burası forum buraya bir şey atıyorsan herkes yorum yapabilir bak geçlik bir şey olup olmadığını benim keyfim belirler senin paylaşımın değil.
Bomboş adamsın(veya çocuk?) adam açmış konusunu ona göre fiyatı uygun gelmiş indirimi paylaşmak istemiş. Sonra sen de bu konunun altına suçlayıcı bir tavırla “onlar markaya para versin anca” gibi saçma sapan bir üslupla inanılmaz gereksiz bir yorum bırakmışsın. Buna karşılık sitem edilince de birden medeni ayaklarına başvurup “Burası forum, herkes istediği yorumu yapar, benim keyfim belirler vs.” şeklinde yine en az ilk yazdığın yorum kadar saçma sapan bir savunmada bulunmuşsun. Burası bir forum, discord chati değil insanların buraya gelme amacı bilgi almak ve paylaşmak. Gereksiz polemiklere girmek istiyorsan bunun yeri burası değil, git ötede oyna:)

Bizim milletin genetik özelliği 2 sipariş görünce hemen zamma abanmak.
Bir de önce 700 yapmış kesmemiş sonra bir daha yapmış 800.
600e satarken zararına satıyordu sanki, alacaktım vazgeçtim.
Fırsat paylaşımı için konu sahibine teşekkürler. Kaç kişi sipariş geçmiş foruma özel kod isteseniz mırın kırın etse de verirdi belki. Neyse...

Peanutzillaya göre tadı nasıl bunun ve tarım kredidekinin?
Zam konusunda şöyle söyleyeyim. Uzun bir süre bu adam hiç zam yapmadı. Daha sonra zam yapacağını duyurdu ama yine 1 aydan fazla yine yapmadı. 2 ay içinde 2 kere zam geldi.Dün çok kızdım ben de, Bununla ilgili dün WP hattına yazdım, verdiği cevap üstteki mesajlarımda vardır.
Babamın oğlu değil sonuçta ama 7-8 kere sipariş vermişim. Evime gelen, tattırdığım herkes sipariş verdi.
Yer fıstığı içinin fiyatlarını biliyoruz aşağı yukarı. 1 kg fıstık ezmesi için ne kadar fıstık harcadığını bilemem ama bana kg maliyeti şu an 200 TL.
Arkadaşın açtığı konudan bağımsız, ben bu fiyattan, bu lezzetten herkes faydalansın diye @Perfectshot06 moderatöre yazdım. Bana reklam yasak dedi. Kural neyse o, yapacak bişey yok.
Konu sahibi arkadaşta tesadüfen yer fıstığı ezmesi paylaşınca, ben deneyimimi ve bu fiyatları paylaştım. Hiç marka ismi vermedim.
İsteyen arkadaşlar dün akşamdan beri bana DM attılar ve DM üzerinden cevap verdim.Konuyu açan arkadaş da siparişi vermiş.

Altını çizerek söylüyorum, ben adamı tanımam,etmem. Ben Kütahyadayım,adam Osmaniye de. Paramla satın aldım hep. Sipariş geçmişimi de paylaştım. Ramazan Ayı girmeden yine vereceğim sipariş.
Bugün firma sahibi ile görüştüm. Konuyu anlattım. Kurduğu cümleyi aynen yazıyorum "Müsait bir zamanda bahsettiğin foruma özel bir kod oluşturalım, forumdan gelenler indirimli alsın, ben bu numaradan sana ulaşayım" dedi.Şahsen benim hoşuma gitti, eğer dediğini yaparsa.
Forum benim değil,ben bu konuyu forum sahibine @Abdullah Hacıgül DM yoluyla anlattım. Abdullah, tamam derse, böyle bir şey yapılabilir.
Tamam da dese hayır da dese,benim ne kazancım ne kaybım olur. Herkes faydalansın diye düşündüm.
Marketlerde hem pahalıya satıyorlar, hem de işin içine 3 harfli zincir marketler girince iş fabrikasyona dönüyor, hiç güvenim yok açıkçası. Bu adam yerel satıcı. Valla bana daha çok güvenilir geliyor

yanlış anlama genel yazdım

Hocam üslubunuz ve yaklaşımınız ile insan kendini belli ediyor zaten rahat olun kimsenin öyle bir düşüncesi yok. Ben konu sahibi sizi sanmıştım ama farklı bir arkadaşmış ilk sayfadaki üründe farklı o yüzden ikinize de teşekkürler. Satıcı sitesinde aflatoksin testi de paylaşmış o da hoşuma gitti mesela. Fiyatları ya da kaç kg fıstıktan ne çıkar İncehesap bakmadım iki kere zam yapması fırsatçılık zihniyetini çağrıştırdığı için itici geliyor en naif ifadeyle ama yaklaşımı güzel. Belirttiğiniz gibi kod paylaşırsa isterseniz ayrı bir konu açın orada paylaşın biz de deneyelim. Sepette 3 tane nutzilla duruyor şu an tam alıp yatacaktım mesajınızı görünce vazgeçtim.

Bomboş adamsın(veya çocuk?) adam açmış konusunu ona göre fiyatı uygun gelmiş indirimi paylaşmak istemiş. Sonra sen de bu konunun altına suçlayıcı bir tavırla “onlar markaya para versin anca” gibi saçma sapan bir üslupla inanılmaz gereksiz bir yorum bırakmışsın. Buna karşılık sitem edilince de birden medeni ayaklarına başvurup “Burası forum, herkes istediği yorumu yapar, benim keyfim belirler vs.” şeklinde yine en az ilk yazdığın yorum kadar saçma sapan bir savunmada bulunmuşsun. Burası bir forum, discord chati değil insanların buraya gelme amacı bilgi almak ve paylaşmak. Gereksiz polemiklere girmek istiyorsan bunun yeri burası değil, git ötede oyna:)
25 yaşında bir yetişkinim sizin kadar boş konuşmadığımı düşünüyorum büyüyün de gelin sosyete bebeleri

Osmaniye fıstık ve Osmaniye han fıstık iki markayı da yeni denedim. İkisi de güzel. Birisi parçacıklı olanı ayrı satıyor. Diğerinin bütün ürünleri parçacıklı geliyordu. Konudaki tartışma da anlamsız yerlere gitmiş. İsteyen istediğini tüketir. Müthiş bir ekonomik fark yok. Ama çok tüketenler için kiloluk daha karlı olabilir. Neyse, iki firmayı da ben Instagram reklamında görmüştüm. Hızlı zam yediler ama yapacak bir şey yok. Enflasyon ile ilgilidir herhalde. Fıstık kalitesini çok anlayamam ama lezzet olarak iyilerdi. Fıstık ve fıstık ezmesi küflenmeye yatkındır. O yüzden hızlı tüketmeyen için 350 Gr daha iyi seçenek. Memlekette dert çok arkadaşlar. Bu konulara bu kadar enerji harcamayın.

25 yaşında bir yetişkinim sizin kadar boş konuşmadığımı düşünüyorum büyüyün de gelin sosyete bebeleri
Abi Allah için bir fıstık ezmesi için de sizce de çok gereksiz konuyu uzatmıyor muyuz?
Salın abi, alan alır almayan almaz kimseye gidip bunu alın diye zorlama yapmıyoruz.
Niye tadımızı kaçıralım?

Belki çocuksundur diye ümit ediyordum ama yazık oldu. Gerçekten çok yazık 25 yaşına gelmişsin hala olgunlaşamamışsın çocuk gibi yazdığın şeye bak. Yazık gerçekten yazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,191
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri