pch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha kafa rahat ettirir , segotep li kasa mı. Benim için psu da biraz önemli mesela. Masraf bunla da bitmeyecek 4k monitör mü 2k mı kullanacaksın , oled mi mesela ? Bende bu tarz sistem topladığım için![]()
Arkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini buluyor, 2k oledler mesela 30-40 arası. Almışken daha iyisi olsun diyip 4k alası geliyor insanın monitörüYani şöyle söyleyeyimmben aslında 2 k bile düşünmüyordum cs pubg bf6 tarzı oyunları oynadığım için 24 inç düşünüyordum ancak almışkende bir daha uzun süre yükseltmeme gerek kalmayacak pc arıyorum. Gt 6 çıktığında rahat oynatsın mesela . Ama işte sistemi arkadaşlarıma attığımda buna 2 k monitör şart denildiği için 2k almaya karar kıldım. Eğer bunu alırsam
Aynen öyle, önce pc yi çözelim de monitöre bakalım artıkArkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini buluyor, 2k oledler mesela 30-40 arası. Almışken daha iyisi olsun diyip 4k alası geliyor insanın monitörü![]()
BAşka bir yerde şöyle mesaj almıştım sizede faydası olsunpch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha kafa rahat ettirir , segotep li kasa mı. Benim için psu da biraz önemli mesela. Masraf bunla da bitmeyecek 4k monitör mü 2k mı kullanacaksın , oled mi mesela ? Bende bu tarz sistem topladığım için![]()
Evet aynen o sekilde gözüküyor zaten. PCH sında psu ne alemde ondan emin olamıyorum. Alıp değiştirince de aynı fiyata gelecek kısmen. Değişen bir şey olmayacak yani. Benim için psu cok önemli diye diyorum. Patlasın istemem kasam , hele ki yeni almışkenAynen öyle, önce pc yi çözelim de monitöre bakalım artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BAşka bir yerde şöyle mesaj almıştım sizede faydası olsun
Cpu ve soğutucu bakımından gamegaraj önde ancak iki ürün de epey performanslı ve kaliteli bileşenlerden oluşuyor aradaki fiyat farkı pek mühim değilse gamegaraj tercih edin. Yalnız PCH tercih ederseniz de pişman olmazsınız.
Beğen Beğen