Titan s9 mu PCH GA2 mu hangisini önerirsiniz

anonimmx

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
130000
Screenshot_20260210_192802_Yandex Browser.webp

Bu iki bilgisayardan hangisini önerirsniz hepsiburadada olan 9 taksit diğeri 6 taksit

Ekler

• Screenshot_20260208_221026_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20260208_221026_Hepsiburada.webp
    188.8 KB · Hit: 20
Titan s9 özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 (ATX) Bellek: TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5080 GAMINGPRO 16GB 256Bit GDDR7 Depolama: Crucial P310 1TB 7100-6000MB/s M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı : Vento 4302FA ARGB E-ATX Kasa - 850W 80+ Bronze GEN5 Soğutucu: Bitfenix Sakiel 360 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu BeyazBilginize sunar, iyi günler dileriz.

19:43

pch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha kafa rahat ettirir , segotep li kasa mı. Benim için psu da biraz önemli mesela. Masraf bunla da bitmeyecek 4k monitör mü 2k mı kullanacaksın , oled mi mesela ? Bende bu tarz sistem topladığım için :D

Yani şöyle söyleyeyimmben aslında 2 k bile düşünmüyordum cs pubg bf6 tarzı oyunları oynadığım için 24 inç düşünüyordum ancak almışkende bir daha uzun süre yükseltmeme gerek kalmayacak pc arıyorum. Gt 6 çıktığında rahat oynatsın mesela . Ama işte sistemi arkadaşlarıma attığımda buna 2 k monitör şart denildiği için 2k almaya karar kıldım. Eğer bunu alırsam
pch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha kafa rahat ettirir , segotep li kasa mı. Benim için psu da biraz önemli mesela. Masraf bunla da bitmeyecek 4k monitör mü 2k mı kullanacaksın , oled mi mesela ? Bende bu tarz sistem topladığım için :D

Yani şöyle söyleyeyimmben aslında 2 k bile düşünmüyordum cs pubg bf6 tarzı oyunları oynadığım için 24 inç düşünüyordum ancak almışkende bir daha uzun süre yükseltmeme gerek kalmayacak pc arıyorum. Gt 6 çıktığında rahat oynatsın mesela . Ama işte sistemi arkadaşlarıma attığımda buna 2 k monitör şart denildiği için 2k almaya karar kıldım. Eğer bunu alırsam
Arkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini buluyor, 2k oledler mesela 30-40 arası. Almışken daha iyisi olsun diyip 4k alası geliyor insanın monitörü :D

Arkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini buluyor, 2k oledler mesela 30-40 arası. Almışken daha iyisi olsun diyip 4k alası geliyor insanın monitörü :D
Aynen öyle, önce pc yi çözelim de monitöre bakalım artık😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BAşka bir yerde şöyle mesaj almıştım sizede faydası olsun
Cpu ve soğutucu bakımından gamegaraj önde ancak iki ürün de epey performanslı ve kaliteli bileşenlerden oluşuyor aradaki fiyat farkı pek mühim değilse gamegaraj tercih edin. Yalnız PCH tercih ederseniz de pişman olmazsınız.
Beğen Beğen

Aynen öyle, önce pc yi çözelim de monitöre bakalım artık😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BAşka bir yerde şöyle mesaj almıştım sizede faydası olsun
Cpu ve soğutucu bakımından gamegaraj önde ancak iki ürün de epey performanslı ve kaliteli bileşenlerden oluşuyor aradaki fiyat farkı pek mühim değilse gamegaraj tercih edin. Yalnız PCH tercih ederseniz de pişman olmazsınız.
Beğen Beğen
Evet aynen o sekilde gözüküyor zaten. PCH sında psu ne alemde ondan emin olamıyorum. Alıp değiştirince de aynı fiyata gelecek kısmen. Değişen bir şey olmayacak yani. Benim için psu cok önemli diye diyorum. Patlasın istemem kasam , hele ki yeni almışken :D Ama sorunsuzsa f/p açısından PCH almak daha mantıklı. Psu konusunda keşke birileri bilgilendirse bilir kişiler :)

hocam ben pch ga2 5070 li olandan aldım. su an kargoda. baya f/p ürünler. eğer almayı düsünüyosan pch derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri