- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 1200
Hoparlör ve mikrofon kalitesi ortalama bir kulaklık önerisi istiyorum bütçe altıda olabilir işimi görsün yeter
drive.google.com
Teşekkürler fuxi demişsiniz onun mikrofonu çok mu kötü hoparlör kalitesi nasıldır acaba çünkü bu fiyatlara kablosuz var ise çok işime yararBu fiyatlara en ideali H2002P.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer mikrofon önemli olmasaydı Fuxi H3'de önerebilirdim, o kablosuz ve kumaş. Ama mikrofon tarafı sıkıntılı. Genel olarak da ₺2500 altı kablosuz kulaklıklarda (oyuncu olanlar, bluetooth tarafında neredeyse hepsi iyi çalışıyor da gecikme yaşanıyor) hem mikrofon hem sesi başarılı veren neredeyse hiç ürün yok diyebilirim.
Sürücüsü:
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
Hem inceleme hem uygulama ayar önerisi için de videoya bakın.
Mikrofon çalışmıyor tarzı bir sürü konusu var. Kötü değil yok gibi bir şey yani o yüzden mikrofon önemliyse kablolu alın.Teşekkürler hocam fuxi kablosuz demişsiniz onun mikrofonu çok mu kötü hoparlör kalitesi nasıldır acaba çünkü bu fiyatlara kablosuz var ise çok işime yarar
Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth olması çok iyi çünkü pc yi sattıgımda telefonda kullanırımMikrofon çalışmıyor tarzı bir sürü konusu var. Kötü değil yok gibi bir şey yani o yüzden mikrofon önemliyse kablolu alın.
Havit fuxi H3 mikrofon çalışmıyor
Selam, kulaklığı kasaya taktığımda normal ses kulaklıktan oyunda biri konuşunca monitörden ses geldi. Ve ayrıca kulaklık tam takılı olmasına rağmen mikrofondan ses gelmedi.(bunlar jak girişindeyken oldu)blutetoth ile bağladığım zaman mikrofon çalıştı ama kulaklıktan ses gelmedi. Yardımcı...www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca bence omurgası da iyi değil, bluetooth kulaklıklar gibi bunlar genelde çok rahat kırılabiliyor. Özenerek bakmıyorsanız kırılma ihtimali de yüksek. Üst tarafının çatlaması veya bağlantı kısımlarının kopması bu tasarımlarda yaygın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi biraz konulara baktım, tuşa basınca açılıyormuş. Risk alırım diyorsanız bağlantıdaki arkadaş sorun yaşamamış. Ama ben H2002BG modelini kullanıyorum, mikrofonu takmadan kullanıyorum. Seslerde yer yer kopmalar yaşıyorum. Yani alıcı tarafında performans nasıl olur bilmiyorum.
Havit Fuxi H3 mikrofonu çalışmıyor
Tamamdır müsait olduğum zaman deneyeceğim çok teşekkürler. yaptım dediklerini ama hala ses almıyor gaming modda ve alıcısı ile bağlı En alttaki tuştan mikrofonun kapalı olmadığından eminsiniz değil mi? Windows ayarlarından Sistem kısmına ve akabinde ses kısmına girdikten sonra giriş kısmında...www.technopat.net
Ben açıkcası kablo olayına takılmadan H2002P almanızı öneririm.
Hiçbir fikrim yok. Ama bu kulaklıkları telefondan önermem. Telefonda oyun falan oynuyorsanız bir miktar da olsa eğileceksiniz, bu kulaklıklar karşıda bir ekrana bakmıyorsanız ekstra ağrı yapıyorlar.Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth olması çok iyi çünkü pc yi sattıgımda telefonda kullanırım