Mikrofon ve hoparlör kalitesi normal derece de bir kulaklık önerisi

Mehmetersoy

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1200
Hoparlör ve mikrofon kalitesi ortalama bir kulaklık önerisi istiyorum bütçe altıda olabilir işimi görsün yeter

Bu fiyatlara en ideali H2002P.

Eğer mikrofon önemli olmasaydı Fuxi H3'de önerebilirdim, o kablosuz ve kumaş. Ama mikrofon tarafı sıkıntılı. Genel olarak da ₺2500 altı kablosuz kulaklıklarda (oyuncu olanlar, bluetooth tarafında neredeyse hepsi iyi çalışıyor da gecikme yaşanıyor) hem mikrofon hem sesi başarılı veren neredeyse hiç ürün yok diyebilirim.

Sürücüsü:

Hem inceleme hem uygulama ayar önerisi için de videoya bakın.

Bu fiyatlara en ideali H2002P.

Eğer mikrofon önemli olmasaydı Fuxi H3'de önerebilirdim, o kablosuz ve kumaş. Ama mikrofon tarafı sıkıntılı. Genel olarak da ₺2500 altı kablosuz kulaklıklarda (oyuncu olanlar, bluetooth tarafında neredeyse hepsi iyi çalışıyor da gecikme yaşanıyor) hem mikrofon hem sesi başarılı veren neredeyse hiç ürün yok diyebilirim.

Sürücüsü:

Hem inceleme hem uygulama ayar önerisi için de videoya bakın.

Teşekkürler fuxi demişsiniz onun mikrofonu çok mu kötü hoparlör kalitesi nasıldır acaba çünkü bu fiyatlara kablosuz var ise çok işime yarar

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam fuxi kablosuz demişsiniz onun mikrofonu çok mu kötü hoparlör kalitesi nasıldır acaba çünkü bu fiyatlara kablosuz var ise çok işime yarar
Mikrofon çalışmıyor tarzı bir sürü konusu var. Kötü değil yok gibi bir şey yani o yüzden mikrofon önemliyse kablolu alın.

2026-02-11_19-20.webp

Ayrıca bence omurgası da iyi değil, bluetooth kulaklıklar gibi bunlar genelde çok rahat kırılabiliyor. Özenerek bakmıyorsanız kırılma ihtimali de yüksek. Üst tarafının çatlaması veya bağlantı kısımlarının kopması bu tasarımlarda yaygın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi biraz konulara baktım, tuşa basınca açılıyormuş. Risk alırım diyorsanız bağlantıdaki arkadaş sorun yaşamamış. Ama ben H2002BG modelini kullanıyorum, mikrofonu takmadan kullanıyorum. Seslerde yer yer kopmalar yaşıyorum. Yani alıcı tarafında performans nasıl olur bilmiyorum.

Ben açıkcası kablo olayına takılmadan H2002P almanızı öneririm.

Mikrofon çalışmıyor tarzı bir sürü konusu var. Kötü değil yok gibi bir şey yani o yüzden mikrofon önemliyse kablolu alın.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca bence omurgası da iyi değil, bluetooth kulaklıklar gibi bunlar genelde çok rahat kırılabiliyor. Özenerek bakmıyorsanız kırılma ihtimali de yüksek. Üst tarafının çatlaması veya bağlantı kısımlarının kopması bu tasarımlarda yaygın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi biraz konulara baktım, tuşa basınca açılıyormuş. Risk alırım diyorsanız bağlantıdaki arkadaş sorun yaşamamış. Ama ben H2002BG modelini kullanıyorum, mikrofonu takmadan kullanıyorum. Seslerde yer yer kopmalar yaşıyorum. Yani alıcı tarafında performans nasıl olur bilmiyorum.

Ben açıkcası kablo olayına takılmadan H2002P almanızı öneririm.
Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth olması çok iyi çünkü pc yi sattıgımda telefonda kullanırım

Son düzenleme:
Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth olması çok iyi çünkü pc yi sattıgımda telefonda kullanırım
Hiçbir fikrim yok. Ama bu kulaklıkları telefondan önermem. Telefonda oyun falan oynuyorsanız bir miktar da olsa eğileceksiniz, bu kulaklıklar karşıda bir ekrana bakmıyorsanız ekstra ağrı yapıyorlar.

Ben kablosuz olarak Mchose X9 veya ATK N9 yani ₺3000 seviyesine çıkmıyorsanız oyuncu ürünü olarak önermiyorum.

Geri