Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,019
Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi sağlanacağı söylendi , firma ile iletişime geçtiğimde muadil ürün sunulmayacağı söylendi ve sadece para iadesi yapılabileceği söylendi ve bende durumu kabul etmedim ve tüketici hakem heyetine başvurdum . 5 ay sonra sonuçlanmasının ardından thh kararıyla kartın misli ile değişimi yapılması gerektiği söylendi ve firmayla görüştüğünde 5060ti (8gb) teklifinde bulunuldu , 3 haftalık beni oyalamalarının ardından kabul etmeme rağmen tarafıma dönüş yapılıp kutusu hasarlı ürün vermeyi teklif ettiler ve harici bir ürün teklifinde bulunulmayacağı söylendi , ilk sorum direkt ilamlı icra takibi mi başlatmalıyım , 2. Sorum 3070ti ekran kartının misli 5060ti (8gb) mıdır yoksa 70 serisi midir , yorumlarınızı bekliyorum
Böyle bir süreç yaşayan arkadaşlar için sorum şu : ilamlı icra başlatıldığında ürün misli ile değişim kararı olduğu için nasıl bir süreç yaşanır , ve uğraştıran konular nelerdir
Böyle bir süreç yaşayan arkadaşlar için sorum şu : ilamlı icra başlatıldığında ürün misli ile değişim kararı olduğu için nasıl bir süreç yaşanır , ve uğraştıran konular nelerdir
Son düzenleme: