thermalright'ın türkiye fiyatı şişik normalde ederi bu kadar zatenbu mu700 tl ekleyip thermalrightmi aralarındaki fark ne
thermalright'ın türkiye fiyatı şişik normalde ederi bu kadar zatenbu mu700 tl ekleyip thermalrightmi aralarındaki fark ne
7800X3D'yi Strong M4-12XPro (4 ısı borulu, 1 adet 12CM fanlı, 330TL'ye aldığım soğutucu xD) ile soğutuyorum Stres testinde 4,8-4,9ghz 82-83 derece7800x3d yada 9700X soğutabilir miyim
Ryzen 5 3600 ile deepcool gammaxx 300 kullanıyordum ve cpb açıkken işlemci boost yaptığında işlemci anlık olarak 70 derece bandını aşıyordu, Segotep 'te işlemci sıcaklığı yük altında da oldukça stabil kalıyor.Beyler bende ryzen 7500f var dark x123 sogutucum var. Bunu alsam iyi mi olur gereksiz mi olur ?
Ryzen 5 3600 ile bu soğutucuyu, 7500f ile Thermalright Peerless Assassin 120 Digital kullanıyorum ve şahsen Segotep beni performansı ile şaşırttı.bu mu700 tl ekleyip thermalrightmi aralarındaki fark ne
Hocam normalde thermalright kule tipi sıvı soğutma kullanıyorum da yan sistem için geçenki tek fanlı Nzxt soğutucuyu aldım konuda bahsi geçen nasıl acaba thermalright gibi soğutur mu 7500F üzeri tüm işlemcileri 9800x3d 7800x3d dahiliçinden bile geçersin
O Kadar Saçma ki 3-5 kere tekrar okuyup ekran kartı dekren anakartı mı demek istemişti yanlış mı yaxdı falan dedim aşşağı kaydırınca anladım ciddi ciddi Ekran kartına Bakacak şekilde kurulum yaptığını HAHAHAHHAhiç bulaşma amd için uygun soğutma değil ekran kartına bakıyor fanlar montajı am5 için zor
Önceden bazı hava soğutucular intel için fanlar önden arkaya montajlanırken amd için aşağıdan yukarıya olabiliyordu.O Kadar Saçma ki 3-5 kere tekrar okuyup ekran kartı dekren anakartı mı demek istemişti yanlış mı yaxdı falan dedim aşşağı kaydırınca anladım ciddi ciddi Ekran kartına Bakacak şekilde kurulum yaptığını HAHAHAHHA
Hayatımda ilk kez senin gibi hava soğutma montajı yapanı görüyom reis sen nerde gördünde böyle yapmaya karar verdin![]()
fsp vindale 6 öyleydi am4 aşağı bakıyordu intelde normaldi bana gelende eski sürüm herhalde 2021 2022 felan yazıyorduÖnceden bazı hava soğutucular intel için fanlar önden arkaya montajlanırken amd için aşağıdan yukarıya olabiliyordu.
Bence aparatları yanlış montajladınız anakart üzerinefsp vindale 6 öyleydi am4 aşağı bakıyordu intelde normaldi bana gelende eski sürüm herhalde 2021 2022 felan yazıyordu
Yani Sanmıyorun hıcam belki doğrudur diye araşrırdım ama malesef Söylediğinşz şey yanlış gibş duruyor (yani tabi öyle monte etmek mümkğndü ama işlevsiz ve tavsiye edilmez yanlış montaj okuyor zaten öyle) ama en azından ben hayatımda hiç alşşağıdan yukarıya monte edilen hava soğutucu ne gördüm ne duydum bu konuya kadar yani hiç öyle bir fan olduğunu düşünmüyorum eminmisiniz hocam ???Önceden bazı hava soğutucular intel için fanlar önden arkaya montajlanırken amd için aşağıdan yukarıya olabiliyordu.
Burada mesela benim eski bir sistemim fan üste bakıyorYani olabilir emin değilim ama en azından ben hayatımda tjmda hiç alşşağıdan yukarıya monte edilen hava soğutucu ne gördüm ne duydum bu konuya kadar yani sunucu anaketlarında galan okeyde hiç ıyuncu nilgşsyarlarında öyle bir fan oladıpunu düşşnmüyorum emin isinşz hıcam
Aldım hocam sağol. hyper212 almayı düşünüyordum bu daha mantıklı geldi yapıştırdım direkt.Cuma günleri olan gaming gecesi fiyatına düşmüş , bu fiyata güzel bir Soğutucu olduğunu düşünüyorum.
![]()
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5 Uyumlu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com