IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

60 fps veren o kadar güçlü işlemciye sahip telefon nasıl ısınabilir ki?
Üstelik 60hz 1080p 1000nit 6.1 ekran ile şarj sorunu yaşatan bir cihaz eğer gösteriş ön planda değilse ve ios olacak ise 16e çok daha iyidir o kadar ios optimizesi ram harcamıyor dendi adamlar 8gb ram altına ai getirmeyip üstüne 12gb ram koydular 17pme

Üstelik 60hz 1080p 1000nit 6.1 ekran ile şarj sorunu yaşatan bir cihaz eğer gösteriş ön planda değilse ve ios olacak ise 16e çok daha iyidir o kadar ios optimizesi ram harcamıyor dendi adamlar 8gb ram altına ai getirmeyip üstüne 12gb ram koydular 17pme
one ui 7-8de adamlar çok özellik getiriyo noluyo lan dediler kendileri koymaya çalışınca ellerinde patladı xd
8.5da yapay zekalı sms spam koruması gelecekmiş birkaç iphone kullanan kişinin 3. parti sms koruması yüklediğini gördüm
parmak izi okutunca gelen animasyonlara türler gelecekmiş
s25 alır geçerdim bu bütçeye

one ui 7-8de adamlar çok özellik getiriyo noluyo lan dediler kendileri koymaya çalışınca ellerinde patladı xd
8.5da yapay zekalı sms spam koruması gelecekmiş
parmak izi okutunca gelen animasyonlara türler gelecekmiş
s25 alır geçerdim bu bütçeye
Hocam orayı konuşursak konu dağılır fakat dediğiniz gibi zaten s25 iphone 15 ile rakip bile değil s25 çok daha üst seviye bir cihaz ama tr...

12 den gecmeyi düsünüyorum nedir kronik sorunları
Hocam bende düz 15 128gb var 2 yıldır kullanıyorum arkadaşımda da 15 pro var o da 1 yıldır kullanıyor. Oyun oynarken şarjda ısınıyor sadece o da her telefonda olur diye düşünüyorum başka hiçbir şey yok millet zamanında 14 hakkında da bu forumda atıp tutuyordu kameraya toz kaçıyor vs diye her modelde böyle söylentiler çıkıyor. Ben bir sorun yaşayacağını sanmıyorum

Hocam orayı konuşursak konu dağılır fakat dediğiniz gibi zaten s25 iphone 15 ile rakip bile değil s25 çok daha üst seviye bir cihaz ama tr...
sonuç olarak 47-50k verilen cihaz günlük hayatta biraz zevk versin ekranı çok kötü olmasın hadi zoomu boşverdik ama benim mesela 30-40x zooma ihtiyacım var pili daha iyi olsun pili büyütmüyorlarsa en azından pil sağlığı hızlı düşmesin 1000 döngü batarya koymasınlar tr için ucuz olsun iphone 17 ile s25 yurt dışında aynı fiyatken trde 15 ile aynı fiyat olmasın ben de ios ekosistem dizerim

Elde iPad pro varken 16e alınır mı s25fe düşünüyorum ama ekosistem için verilir mi 8000 daha

Elde iPad pro varken 16e alınır mı s25fe düşünüyorum ama ekosistem için verilir mi 8000 daha
ipad pronun işlemcisiyle aşırı işin yoksa samsung ekosisteme geçmeyi öneririm
sırf cebimden 100k daha çıkmasın diye s26 ultra buds 4 pro s11 watch 7 ekosistem kurdum hatta üstüne s12 ultra ya da s13 ultra ekleyeceğim
17 pm airpods pro 3 ipad pro nano texture m4 ya da m5 ve watch ne kadar oluyor

ipad pronun işlemcisiyle aşırı işin yoksa samsung ekosisteme geçmeyi öneririm
sırf cebimden 100k daha çıkmasın diye s26 ultra buds 4 pro s11 watch 7 ekosistem kurdum hatta üstüne s12 ultra ya da s13 ultra ekleyeceğim
Hocam ipadden memnunum ya samsung oled ekranlı tablet çıkarırsa düşünürüm

Hocam ipadden memnunum ya samsung oled ekranlı tablet çıkarırsa düşünürüm
s11de 1600 nit oled ekran var yalnız?
hatta s11 ultrada yansıma önleyici kaplama var aynı nano texture gibi
ama işlemcisi m3ten biraz kötü gpusu m3ten biraz iyi işlemci farkına 14.6 inç ekran almış olabiliyorsun

Ben karıştırdım hocam ya başka markayla kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama işlemcisi m3ten biraz kötü gpusu m3ten biraz iyi işlemci farkına 14.6 inç ekran almış olabiliyorsun
Birde burda çözdüğüm kitaplar vs var şimdi samsunga geçersem çözdüğüm kısımlar sıfırlanır sıkıntı olur

Ben sık telefon degistiren biri degilim son 4 senedir 12 mini 256gb kullaniyorum. Oyun oynamam film izlemem ama bol bol fotograf ve video cekerim bu sebep ile olabildigince yuksek kapasite alirim artik 12 mini hem batarya hem kapasite olarak yormaya basladi geri kalanindan asiri memnunum mumkun olsa değiştirmem
16pro ya ise butcem yetmiyor yetse alirdim sirf 120fps video icin ama suan mumkun degil
Anladım hocam siz de haklısınız. Temizse almak mantıklı olabilir ama ileride elden çıkarması zor olur. Ha ama bunu da 12 Mini gibi yıllarca kullanırsanız zaten tekrar değiştirirken büyük ihtimalle elinizdeki hemen satıp yenisini alma zorunluluğu hissetmezsiniz.

Anladım hocam siz de haklısınız. Temizse almak mantıklı olabilir ama ileride elden çıkarması zor olur. Ha ama bunu da 12 Mini gibi yıllarca kullanırsanız zaten tekrar değiştirirken büyük ihtimalle elinizdeki hemen satıp yenisini alma zorunluluğu hissetmezsiniz.
temiz düzgün bişey alırsam minimum 4 yıl kullanırım

Teli uzun süre kullanmam, arada başka modele geçerim diyorsanız 16e almayın, ikinci eli düz modelleri gibi yüksek olmayabilir hakkaten.
şu muhabbet gerçekliğe dayanıyor mu acaba ya biri uydurmuş herkes de onu tekrarlıyor gibi bir hissiyat veriyor. ayfon ayfondur niye piyasası olmasın ki piyasası olmayacaksa iphone air'in olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri