❌İndirim Bitti! 99.999 TL RTX 5080 Ultra 9 275HX MSI VECTOR 16 HX AI A2XWIG-090XTR

Vay arkadaş iş üstünde oldugumuz için alamadık 🥲🥲

Henüz iptal yok, bekliyorum.

Ryzen 9955HX3D en iyi laptop işlemcisi. Bunu barındıran Slayer R9T3D alıp bir kusur sebebiyle iade etmiştim, 20k zamlandı, pişmanım.
Oyun için 3D daha iyi olabilir de genel olarak en iyisi bu sanırım. Değilse bile en iyilerden biri işte 😀

Zam öncesi son anda 9 taksit çektim bakalım ne olacak. Alıntıyı görüntüle
İptal yazanları görünce benimki de iptal olur diyordum ama kargoya verilmiş. Beklemiyordum ve hiç aklımda yoktu, sırf iyi fiyat diye aldım. İptal olan arkadaşlara yazık oldu, Amazon ile konuşun bence. Buna 32 RAM takmak lazım ama fiyatlar... 9 taksit almamış olsam iptal edebilirdim.

1770906599897.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim laptop kargoya verildi arkadaşlar. Iptal olmadı. Alanlara hayırlı olsun. Kolay gelsinle kargolandı.
Benim DHL ile kargolanmış. İşin kötüsü yarın ulaşmaz ise gönderim adresinde 3 gün boyunca yokum. Ne nane yiyecem diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İptal oldu yazanları görünce benim de iptal olur diyordum ama kargoya verilmiş. Beklemiyordum ve hiç aklımda yoktu, sırf iyi fiyat diye aldım. İptal olan arkadaşlara yazık oldu, Amazon ile konuşun bence. Buna 32 RAM takmak lazım ama fiyatlar... 9 taksit almamış olsam iptal edebilirdim.

Alıntıyı görüntüle

Benim DHL ile kargolanmış. İşin kötüsü yarın ulaşmaz ise gönderim adresinde 3 gün boyunca yokum. Ne nane yiyecem diye düşünüyorum.
Şubede tutabiliyolar bir süre ararsanız ayırırlar heralde alamazsanız.

İptal oldu yazanları görünce benim de iptal olur diyordum ama kargoya verilmiş. Beklemiyordum ve hiç aklımda yoktu, sırf iyi fiyat diye aldım. İptal olan arkadaşlara yazık oldu, Amazon ile konuşun bence. Buna 32 RAM takmak lazım ama fiyatlar... 9 taksit almamış olsam iptal edebilirdim.

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun hocam amazon hiç yardımcı olmuyor konuştum

ben alırken ödeme yöntemi hatası yüzünden alamadım. Gerçi alsam da napcaktım onu da bilmiyom ya doldurdum birsürü pcyi eve :D

İptal yazanları görünce benimki de iptal olur diyordum ama kargoya verilmiş. Beklemiyordum ve hiç aklımda yoktu, sırf iyi fiyat diye aldım. İptal olan arkadaşlara yazık oldu, Amazon ile konuşun bence. Buna 32 RAM takmak lazım ama fiyatlar... 9 taksit almamış olsam iptal edebilirdim.

Alıntıyı görüntüle

fake kargodur kargo sitesinden kontorl et

İptal mı geldi kelepir di sanki fiyat 🥲

Hangi modeli aldın? Üzülecek bişey yok bence iyi fiyatmış. Mobil 5080, 5070 Ti'den ~%20 daha güçlü sadece.
Gameraider 2tb ssdli
İ9 versiyonu aldim

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun hocam gelince bi iletişim bilgisi birakirmisiniz bi karşılaştırma yapmak isterim MSI vs gameraider
Gamegaraj 5070 ti kullanan hocam varsa onlada bi kıyas yapmak isterim

fake kargodur kargo sitesinden kontorl et
Evet dediğin gibi fake kargo olabilir. Eşofman takımı da kargo çıktı yazdığı halde sonra iptal olmuştu.
Takip Kimliği: ES29xxxx DHL sitesine girince bulunamadı diyor. @smtyrdm sen de bak hocam.

Edit.1 Amazon -> bize ulaşın bölümünden ürün seçip kargo durumu diyince "henüz kargoya verilmedi" yazıyor. Müşteri hizmetleri, kargo ataması yapılmış fakat fiziki olarak kargoya verilmemiş dedi. Kendi sitesinde de stok yok yazıyor. Muhtemelen iptal olacak.

1770921063394.webp

Son düzenleme:
Geri