hocam 2k civarina i5 9.nesil var ama simdilik bu pc ismi gorur gibi. dediginiz gibi bir1030u ilana koyacagim birazdan. ne kadar yazmaliyim sizce fiyat olarak? Kart gercekten temiz kutusu, cdsi, kullanma kilavuzu ve faturasi var. ayrica test fotosu ekte
hocam 2k civarina i5 9.nesil var ama simdilik bu pc ismi gorur gibi. dediginiz gibi bir1030u ilana koyacagim birazdan. ne kadar yazmaliyim sizce fiyat olarak? Kart gercekten temiz kutusu, cdsi, kullanma kilavuzu ve faturasi var. ayrica test fotosu ekte Alıntıyı görüntüle
Bende satıcıyım fiyat ideal ama o paralar o karta verilmez. Max 3 ederi. O paraya da bulmak imkansız.
Ram konusuna gelecek olursak 1.5 iyi mi, sayılabilir. MHz max 2400 destekliyor. İstersen 3600 mhz tak 2400 alcaksın max.
Elindeki iki ramin de markası, cl değeri, mhz değeri farketmeksizin uyar.
hocam yeni ram aldim. ayni marka model crucial ballistix ancak cl degeleri farkli. ustundeki ram cl 17 galiba resimler ekte. eski ram ile pc sorunsuz aciliyor anakartin iki ram slotunda da problem yok ancak 2.rami hem tek hem cift denememe ragmen bilgisayara ekran gelmiyor. isiklar fanlar vs var ama pc siyah ekran. bunu neden yapar nasil cozebilirim acaba?
hocam yeni ram aldim. ayni marka model crucial ballistix ancak cl degeleri farkli. ustundeki ram cl 17 galiba resimler ekte. eski ram ile pc sorunsuz aciliyor anakartin iki ram slotunda da problem yok ancak 2.rami hem tek hem cift denememe ragmen bilgisayara ekran gelmiyor. isiklar fanlar vs var ama pc siyah ekran. bunu neden yapar nasil cozebilirim acaba?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam aynı sorun başıma geldi. 4 ram corsairim vardı 8gb daha koydum yanına görüntü gelmedi, siyaah ekran farnlar çalışıyodu ne yaptıysam çalıştıramadım, iade ettim. Sendeki ramde bozuk yüksek ihtimal, arkadaaşın, bilgisayarcı, internet kafe falaan varsa rica et bi tak çalışırsa sat, çalışmazsa iade et
hocam aynı sorun başıma geldi. 4 ram corsairim vardı 8gb daha koydum yanına görüntü gelmedi, siyaah ekran farnlar çalışıyodu ne yaptıysam çalıştıramadım, iade ettim. Sendeki ramde bozuk yüksek ihtimal, arkadaaşın, bilgisayarcı, internet kafe falaan varsa rica et bi tak çalışırsa sat, çalışmazsa iade et