Yeni sistem ho mu go mu?

hocam
i3 9100f
8gb ram
1660ti
600w power

bana maliyet su ana kadar 7.5
ram bulursam 1.5e 9 yapiyo ve elimde gt1030 kalmis oluyo.
iyi gibi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim
DDR5 ram parasına sistem. Gt 1030 satıp 8gb ram fiyatını karşılasın.
Ihtiyacini karşılıyorsa iyidir. Sadece eski nesil intel işlemciler pahalı oluyor. İşlemci yükseltmek istersen zorlu bir süreç bekleyecek.

DDR5 ram parasına sistem. Gt 1030 satıp 8gb ram fiyatını karşılasın.
Ihtiyacini karşılıyorsa iyidir. Sadece eski nesil intel işlemciler pahalı oluyor. İşlemci yükseltmek istersen zorlu bir süreç bekleyecek.
hocam 2k civarina i5 9.nesil var ama simdilik bu pc ismi gorur gibi. dediginiz gibi bir1030u ilana koyacagim birazdan. ne kadar yazmaliyim sizce fiyat olarak? Kart gercekten temiz kutusu, cdsi, kullanma kilavuzu ve faturasi var. ayrica test fotosu ekte
IMG_2202.webp

hocam 2k civarina i5 9.nesil var ama simdilik bu pc ismi gorur gibi. dediginiz gibi bir1030u ilana koyacagim birazdan. ne kadar yazmaliyim sizce fiyat olarak? Kart gercekten temiz kutusu, cdsi, kullanma kilavuzu ve faturasi var. ayrica test fotosu ekte
Alıntıyı görüntüle
Fiyat ne olur bilmiyorum. gt 1030u 2-3 ay önce 1200 TL'ye satmıştım. Acelen yoksa yüksekten koy yavaş yavaş düşürürsün.

Ram aynı mhz ve cl değerine sahip olursa iyi olur. Şart değil ama sistem kararlılığı için olması iyi bir durum. Gt 1030 gddr5 mi?
Bende satıcıyım fiyat ideal ama o paralar o karta verilmez. Max 3 ederi. O paraya da bulmak imkansız.

Ram konusuna gelecek olursak 1.5 iyi mi, sayılabilir. MHz max 2400 destekliyor. İstersen 3600 mhz tak 2400 alcaksın max.
Elindeki iki ramin de markası, cl değeri, mhz değeri farketmeksizin uyar.

Bunla,

Bunu

Aynanda çalıştırdım.

Bunla da,

cl19 3000 mhz masterfox diye zottiri bir markayı aynanda çalıştırdım. Biostaan ikisinin de mhz değerini eşitlediğinde sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart alırken de hem performans aaçısından hem satmak acısından ilerde sorun yaşamamak ıcın,

Asus Dual, Msı ventus, gaming x, rog gibi model kart almaya bak.
hocam yeni ram aldim. ayni marka model crucial ballistix ancak cl degeleri farkli. ustundeki ram cl 17 galiba resimler ekte. eski ram ile pc sorunsuz aciliyor anakartin iki ram slotunda da problem yok ancak 2.rami hem tek hem cift denememe ragmen bilgisayara ekran gelmiyor. isiklar fanlar vs var ama pc siyah ekran. bunu neden yapar nasil cozebilirim acaba?
IMG_2246.webp
IMG_2244.webp

hocam yeni ram aldim. ayni marka model crucial ballistix ancak cl degeleri farkli. ustundeki ram cl 17 galiba resimler ekte. eski ram ile pc sorunsuz aciliyor anakartin iki ram slotunda da problem yok ancak 2.rami hem tek hem cift denememe ragmen bilgisayara ekran gelmiyor. isiklar fanlar vs var ama pc siyah ekran. bunu neden yapar nasil cozebilirim acaba?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam aynı sorun başıma geldi. 4 ram corsairim vardı 8gb daha koydum yanına görüntü gelmedi, siyaah ekran farnlar çalışıyodu ne yaptıysam çalıştıramadım, iade ettim. Sendeki ramde bozuk yüksek ihtimal, arkadaaşın, bilgisayarcı, internet kafe falaan varsa rica et bi tak çalışırsa sat, çalışmazsa iade et

hocam aynı sorun başıma geldi. 4 ram corsairim vardı 8gb daha koydum yanına görüntü gelmedi, siyaah ekran farnlar çalışıyodu ne yaptıysam çalıştıramadım, iade ettim. Sendeki ramde bozuk yüksek ihtimal, arkadaaşın, bilgisayarcı, internet kafe falaan varsa rica et bi tak çalışırsa sat, çalışmazsa iade et
bozuk olursa mavi ekran vermez mi hocam? aldığım adamda bi 8 daha vardi. 2.el aldim. degisim isteyeceyim bugun bakalim yenisi ne olacak

olmaz hocam sistem direk acılmıyorsa sorunludur
degistim hocam ram suan ok. valo 150-300 fps aliyorum ama arada takilma oluyo ve ben arkda muziksiz oynayamam. islemci de lazimgaliba :,)

Geri