cevherigunduz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Oyun oynarken ekranım siyah oluyor ve arkada ki işlemlerin hepsi gidiyor yani arkada hiçbir işlem gerçekleşmiyor, her şey donuyor sanki. Ama bu sorun Schedule I veya Valorant oynarken olmuyor Cyberpunk 2077 ve Euro Truck Simulator 2 oynarken oldu şu ana kadar. Ve bu sorun ben şehir değiştirdikten, bilgisayarın ekran kartını söküp kendi kutusunda güzelce muhafaza edip, kasayla birlikte aynı çantaya koyup otobüsün bagaj kısmına koyduktan sonra oldu. Eve geldim bilgisayarı kurdum, bilgisayara görüntü gelmedi, ve bilgisayar sanki boot olmuyordu (normalde bilgisayar çalışırken ilk önce CPU fan en yüksek devirde başlar, anakartın logosu geldiğinde devir düşer ardından tekrar artar, ama bu sefer CPU fan hep en düşük devirde kaldı) en son birkaç bir şey denedikten sonra tek RAM ile çalıştırayım dedim ve BIOS ekranı beni karşıladı, İngilizce bir şekilde bilgisayar düzgün başlatılamadı vs. dedikten sonra bilgisayarı komple kapattım ikinci RAM'i de taktım ve Windows açıldı, ardından oyun falan indirdim bir kere girdim Euro Truck Simulator 2'ye bu sorun oldu, ardından Cyberpunk 2077 gireyim dedim ve bu sorun şu anda hep oyuna girince yaşanıyor. Bütün her şeyi denedim, bütün sürücüleri vs. güncelledim ama fayda etmedi. Windows'un son güncellemesinden olabileceğini bile düşündüm ama o güncellemeyide kaldıramadım. CPU stres testi yaptım, herhangi bir kapanma söz konusu olmadı.
RAM: XPG Gammix D30 8x2 DDR4
Ekran kartı:ZOTAC RTX 4060 Twin Edge
Anakart: Gigabyte H610M K DDR4
İşlemci: i3 13100F
RAM: XPG Gammix D30 8x2 DDR4
Ekran kartı:ZOTAC RTX 4060 Twin Edge
Anakart: Gigabyte H610M K DDR4
İşlemci: i3 13100F