Migros 200 ile olurVodafonede istediğiniz bir şey ile takas yapabilirim dostları
Migros 200 ile olurVodafonede istediğiniz bir şey ile takas yapabilirim dostları
Eyvallah aldınTelekom prime üye ve normal üyeler için mobil uygulamadan A101 Hediye çeki veriyor bilginize.
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr
Teşekkürler hocamTelekom prime üye ve normal üyeler için mobil uygulamadan A101 Hediye çeki veriyor bilginize.
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr
başka bir kod ile birleştiremezsiniz diyor şartlarda.alt sınır yok hepsini birleştirebilirsiniz
Nasıl yani mesela çevredeki insan kullanmıyor onlar kod kullanamaz mıyızbaşka bir kod ile birleştiremezsiniz diyor şartlarda.
yaptım ben birleştibaşka bir kod ile birleştiremezsiniz diyor şartlarda.
bdnde farklı verdiEvde internet hesabımdan ve mobil internet hesabımdan aldım ikisinide aynı kodu verdi niye böyle oldu?
kullanırsınızNasıl yani mesela çevredeki insan kullanmıyor onlar kod kullanamaz mıyız
3 tane kod varsa, kasadan 3 kere geçNasıl yani mesela çevredeki insan kullanmıyor onlar kod kullanamaz mıyız