Az önce Honor 400'üm klozete düştü ve hemen çıkardım. Önce sallayarak biraz süzdüm sonra peçeteyle güzelce kurutup ıslak mendille temizledim tekrar peçeteyle kuruttum ve şu an telefonda hiçbir problem yok. Sonradan bir şey çıkmaz değil mi?
Önce bi sabunlu suyla iyice ovuştura ovuştura yıkasaydın zaten ıslanmış ıslanacağı kadarAz önce Honor 400'üm klozete düştü ve hemen çıkardım. Önce sallayarak biraz süzdüm sonra peçeteyle güzelce kurutup ıslak mendille temizledim tekrar peçeteyle kuruttum ve şu an telefonda hiçbir problem yok. Sonradan bir şey çıkmaz değil mi?
Az önce Honor 400'üm klozete düştü ve hemen çıkardım. Önce sallayarak biraz süzdüm sonra peçeteyle güzelce kurutup ıslak mendille temizledim tekrar peçeteyle kuruttum ve şu an telefonda hiçbir problem yok. Sonradan bir şey çıkmaz değil mi?
pirince yatırAz önce Honor 400'üm klozete düştü ve hemen çıkardım. Önce sallayarak biraz süzdüm sonra peçeteyle güzelce kurutup ıslak mendille temizledim tekrar peçeteyle kuruttum ve şu an telefonda hiçbir problem yok. Sonradan bir şey çıkmaz değil mi?