❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Bence iptal ederler gibime geliyor. Bug gibi bişey bu
eder yada etmez kredi kartım yok girili bir şeyim yok alımı görecekleri bir şey yok görmezlerse 1 sene bizim görürlerse iptal yersede bir şey diyemem

Bunun 2 nedeni olabilir,
1. Ya dediğin gibi 4 büyükler hariç
2. Sende FB taraftar bende GS taraftar paketi var. Bunla çakışıyor
Bende 3 aylık yandex süper lig paketi var. Smart tv hariç. Televizyondan denediğimde derbiye yetkiniz bulunmamaktadır şeklinde hata veriyor ama Konyaspor maçını açıyor. Yüksek ihtimal bizim aldığımız seçenekle 4 büyükler hariç lig maçlarını smart tv'de izleyebiliyoruz.

Benim hesap eski az önce 0 gözüktü üstüne tıklayınca kayboldu artık 299 gözüküyor aga pcde dende denedim aynı şekil

Içinde para olmayan papara kart girdim aldım beleşe şimdi tel modunda olmuyordu masaustu moduna gec dedim o sekil onayladim ama süper lig maci acmiyor anladigim kadariyla

bende nisana kadar FB üyeliği var zaten ama Benim TODum kısmına girince para istiyor paket seçmeye kalkarsam, yani beleşe vermiyor sizdeki gibi?

sezonluk lig maçlarını alınca eğlence ve spor extra pakatleri ücretsiz tanımlanıyordu. Lig maçlarıyla spor extra farklı sanırım ingiltire bir kaç lig için spor extra oluyor.

Son düzenleme:
BS2'de Rize maçı var. Ama açmıyor. Alt Lig bandırma maçını Max2 kanalı açıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri