❌İndirim Bitti! Gainward RTX 5080 61.000 TL Paraf Peşine 3 Taksit

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gaming gecesi bitti daha yeni paylaşıyonuz
Bu kadar sıkı takip ediyorsanız siz paylaşsaydınız hocam. 😄 Anca vakit bulabildik, keza ana konuda da konuşulmuş ancak stoklar hâlâ yerinde durunca paylaşalım dedik.

Tam satın alırken geri zekalı iş bankası telefonla arayıp onay istedi. Onaydan 2 dakika sonra almayı dene dedi. Tam alacakken saat 2 yi geçti indirim bitti. Böyle şansın taaa.

gaming gecesi konusu niye var ki zaten
bence bu tarz ürünlerin böyle paylaşılması daha iyi, arkadaşım arıyordu gaming gecesi postunda son sayfaya gelip 2-3 sayfa başka ürün okumayacağım için görmemiş olurdum, arkadaşım 2. el 4080 super arıyordu onun yerine bunu aldı taksitle

bence bu tarz ürünlerin böyle paylaşılması daha iyi, arkadaşım arıyordu gaming gecesi postunda son sayfaya gelip 2-3 sayfa başka ürün okumayacağım için görmemiş olurdum, arkadaşım 2. el 4080 super arıyordu onun yerine bunu aldı taksitl
iki kez mouse clickine basacaksin bir şey olmaz.

Dostum sanane adam belki basmak istemiyor iyi ozaman amazon indirimleri konusu açın trendyol hepsiburada kimse başka konu açmasın.Şahsen bu arkadaşın paylaştığı bana göre daha iyi tek tek paylaşılsa daha kolay.Birde adama akıl veriyor ya kafayı yersin

doğru diyosun kardeşim iki mouse clicki, 1 konu araması, 60 alakasız kablosuz hoparlör mesaj(!)

hepsini okuduktan sonra bi 5080 yorumuna denk gelirdim heralde ya :))
Dostum sanane adam belki basmak istemiyor iyi ozaman amazon indirimleri konusu açın trendyol hepsiburada kimse başka konu açmasın.Şahsen bu arkadaşın paylaştığı bana göre daha iyi tek tek paylaşılsa daha kolay.Birde adama akıl veriyor ya kafayı yersin
boşver ya hahahah

her hafta cuma günü aynı saatte değil mi bu indirim arkadaşım? forumun en çok tıklanan konusu zaten konuya girince son sayfaya atiyor elinle tek tek 2k sayfa gezmiyorsun oraya insanlar yazıyor "bu alınır mı şu alınır mı" diye o zaman her hafta cuma günü incehesaptaki indirimleri tek tek konu açalım. 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru diyosun kardeşim iki mouse clicki, 1 konu araması, 60 alakasız kablosuz hoparlör mesaj(!)

hepsini okuduktan sonra bi 5080 yorumuna denk gelirdim heralde ya :))

boşver ya hahahah
hepsini okumayacaksin clicke basacaksin zaten indirim saatinde konu yükseliyor, konuyu aramayacaksın bile gözünün önünde oluyor.

her hafta cuma günü aynı saatte değil mi bu indirim arkadaşım? forumun en çok tıklanan konusu zaten konuya girince son sayfaya atiyor elinle tek tek 2k sayfa gezmiyorsun oraya insanlar yazıyor "bu alınır mı şu alınır mı" diye o zaman her hafta cuma günü incehesaptaki indirimleri tek tek konu açalım. 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsini okumayacaksin clicke basacaksin zaten indirim saatinde konu yükseliyor, konuyu aramayacaksın bile gözünün önünde oluyor.
dostum sıkıntılı falan mısın? ek 1 tane konunun açılmasının sana ne gibi zararı var? mod musun yönetici mi? eğer bir zarar ya da yanlış görselerdi konuyu kilitlerlerdi zaten

anlamıyorum hala neyin ısrarındasın bu şekilde de memnun kalanlar var ki adam tutup her ürün için açmamış

hala uzatıyon boş boş

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,762
Son üye
sky67