enes.yildirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Sipariş verdim arkadaşlar yorumlarmısın 3 e 5 e pek bakmıyorum perfromansı yorumlarsanız sevinirim amd almayacağıma yemin etmiştim 9070 9060 önermeyin çok teşekkürler
sağlam kazıkAlıntıyı görüntüle
Sipariş verdim arkadaşlar yorumlarmısın 3 e 5 e pek bakmıyorum perfromansı yorumlarsanız sevinirim amd almayacağıma yemin etmiştim 9070 9060 önermeyin çok teşekkürler
buna fp dedirten hayat sana neler yapmazF/P al geç arkana bakma, daha iyisi yok zaten bu fiyata
geçmiş olsunAlıntıyı görüntüle
Böyle yazmak yerine arkadaş aynı hataya tekrar düşmesin diye yorumlasanız iyi olur.sağlam kazık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buna fp dedirten hayat sana neler yapmaz
internetten teker teker fiyatlarına bakıp toplayamayacak insan var mıdır?Böyle yazmak yerine arkadaş aynı hataya tekrar düşmesin diye yorumlasanız iyi olur.
nzxt 240mm falan ne alaka mesela, çer çöp doldurmuşlar birde 83k olmuş sistemin fiyatı. hakkı 70 fazlası yokBöyle yazmak yerine arkadaş aynı hataya tekrar düşmesin diye yorumlasanız iyi olur.
soğutucu anakarttan pahalıHocam ben bileşenleri çok beğenemedim ya. Biraz daha düşünseydiniz ya da forumda araştırsaydınız keşke![]()
Yok hocam bende kazık olduğunu biliyorum arkadaş için diyorum.internetten teker teker fiyatlarına bakıp toplayamayacak insan var mıdır?
nzxt 240mm çöp mü ?nzxt 240mm falan ne alaka mesela, çer çöp doldurmuşlar birde 83k olmuş sistemin fiyatı. hakkı 70 fazlası yok
3 e 5 e bakamıyordum tek tek alacak bir vaktim de malesef yoktu hazır bir şekilde almam gerekti o sebepten tek tek alamadıminternetten teker teker fiyatlarına bakıp toplayamayacak insan var mıdır?
nzxt 240mm çöp mü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 e 5 e bakamıyordum tek tek alacak bir vaktim de malesef yoktu hazır bir şekilde almam gerekti o sebepten tek tek alamadım