bende daha önce kullandım aynı marka ama seçenekler daha azdı bunda biraz daha fazla alternatif var ama iyiydi performans olarak fiyata göreKullanan var mıdır? Elimdeki 5-6 yıl gitti ama yavaştan yaşını gösteriyor.
7 ay önce mg7920 modelini aldım aynı set ve bir farkını göremedim buradaki ile kullanım kısmına gelirsek ürün gayet başarılı sakalları düzeltmede yada kesmede bir sorun yaşamadım vücut kıllarını (koltuk altı etek traşı vs) alan başlık resmen mucize alelade sürseniz bile direk kesiyor temizlemesi kolay sadece burun kılı alan aparatı pek beğenmedim tertemiz yapmak istiyorum burnumu ama malesef belli bir yere kadar alıyor bu arada ürünü 7 ay önce 1.400tl ye almışım bu nasıl bir enflasyon yakında su bile alamayacağız bu ülkede yazık vallahiKullanan var mıdır? Elimdeki 5-6 yıl gitti ama yavaştan yaşını gösteriyor.
mg7920 ve mg7940 gibi model kodları makineyi temsil ediyor içeriğini değil içeriği temsil eden yanındaki 12'si 1 arada 15'i 1 arada gibi yazılar muhtemelen ufak bir ekleme yapmışlardır performans olarak onu da teknik özellik kısmından anlarsın7 ay önce mg7920 modelini aldım aynı set ve bir farkını göremedim buradaki ile kullanım kısmına gelirsek ürün gayet başarılı sakalları düzeltmede yada kesmede bir sorun yaşamadım vücut kıllarını (koltuk altı etek traşı vs) alan başlık resmen mucize alelade sürseniz bile direk kesiyor temizlemesi kolay sadece burun kılı alan aparatı pek beğenmedim tertemiz yapmak istiyorum burnumu ama malesef belli bir yere kadar alıyor bu arada ürünü 7 ay önce 1.400tl ye almışım bu nasıl bir enflasyon yakında su bile alamayacağız bu ülkede yazık vallahi
ben her alanda kullanıyordum sadece tabi memnun olan var olmayan var ben olanlardanımbunun kullanımı kolay mı beyler kendi basima sacimi kesebilir miyim yanları alabilir miyim yapan var mı
yanları kolayca alabiliyon mu tek basina hocam ucuz makineler takılma yapıyor acıtıyor onu düzelteyim derken en derinden aliyor falanben her alanda kullanıyordum sadece tabi memnun olan var olmayan var ben olanlardanım
aslında hocam bu kullanan kişiden kaynaklı ve cihaz bakımından kaynaklı aynı zamanda düzenli temiz kullanımda bir sorunla karşılaşmadın ben şahsenyanları kolayca alabiliyon mu tek basina hocam ucuz makineler takılma yapıyor acıtıyor onu düzelteyim derken en derinden aliyor falan
çok istisna oldu oda benim hatamdan kaynaklı olduyanları kolayca alabiliyon mu tek basina hocam ucuz makineler takılma yapıyor acıtıyor onu düzelteyim derken en derinden aliyor falan
bendede o model vardı düşünce sanırım içindeki koruması kırıldı. kendi kendine çalışmaya başlardı sanırım sıvı temasındandolayı. Uzatılmış garanti yapmıştım garanti bitmesine 1 ay varken servise verdim arkadaşın paylaştığı model ile değiştirip verdiler. Ürün gerçekten çok güzel saç sakal vucut her işi görüyor ama servisleri müşteri destekleride mükemmelBende bi eski modeli var gri olan sagolsun her işimi goruyor kaliteli
teşekkür ederim bi berber olmuş 400 500 lira gerçekten ne yapacağız bilmiyorum evlenince eşe öğretmek lazım o alsın yanları vallaas
aslında hocam bu kullanan kişiden kaynaklı ve cihaz bakımından kaynaklı aynı zamanda düzenli temiz kullanımda bir sorunla karşılaşmadın ben şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok istisna oldu oda benim hatamdan kaynaklı oldu
Ben bendekini suyun altında yıkıyorum 2 yıla yakındır henuz bisey olmadıbendede o model vardı düşünce sanırım içindeki koruması kırıldı. kendi kendine çalışmaya başlardı sanırım sıvı temasındandolayı. Uzatılmış garanti yapmıştım garanti bitmesine 1 ay varken servise verdim arkadaşın paylaştığı model ile değiştirip verdiler. Ürün gerçekten çok güzel saç sakal vucut her işi görüyor ama servisleri müşteri destekleride mükemmel
Su ile temasında sıkıntı yok yazıyor ıslak kuru traş diyor ama tavsiyem asla su ile temas ettirmeyin diş fırçası gibi bir fırça ile temizleyin nemli bir belzede dış makine silerseniz uzun süre kullanırsınız.
hocam garantide su ile temas yüzünden kullanıcı hatası diyemezler ben banyoda duşun altında kullanıyorum önceki braun makinemi de duşta kullanıyordum bi sorun olmadı zaten makinenin üzerinde kocaman wet and dry yazıyorbendede o model vardı düşünce sanırım içindeki koruması kırıldı. kendi kendine çalışmaya başlardı sanırım sıvı temasındandolayı. Uzatılmış garanti yapmıştım garanti bitmesine 1 ay varken servise verdim arkadaşın paylaştığı model ile değiştirip verdiler. Ürün gerçekten çok güzel saç sakal vucut her işi görüyor ama servisleri müşteri destekleride mükemmel
Su ile temasında sıkıntı yok yazıyor ıslak kuru traş diyor ama tavsiyem asla su ile temas ettirmeyin diş fırçası gibi bir fırça ile temizleyin nemli bir belzede dış makine silerseniz uzun süre kullanırsınız.