hocam bende bulamadım var ama 1k fiyat cekmişler bide ne zaman gelir Allah kerimarkadaşlar kardesime hediye aldım 16 yasında bir bebe... kılıf bulamıyorum ya bu elinden düsürür kırar, tekrar alabilecek gücümde yok bunun kılıf sorununu nasıl cozebilirim?
şeffaf olur mu yada slikon istediğiniz renk desen ?arkadaşlar kardesime hediye aldım 16 yasında bir bebe... kılıf bulamıyorum ya bu elinden düsürür kırar, tekrar alabilecek gücümde yok bunun kılıf sorununu nasıl cozebilirim?
tesekkur ederım amazondan baktıklarımda stoklar tukenmıshocam klasik kılıfları maalesef ülkede yok.
360 derece kılıflar var onlara bakabilirsiniz.
mükemmel koruma sağlamaz ama çizilmelere karşı korur.
CMF Phone 1 ile Uyumlu 360 Arka Kaplama Mat Şeffaf : Amazon.com.tr: Elektronik
CMF Phone 1 ile Uyumlu 360 Arka Kaplama Mat Şeffaf : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
seffaf olur tabıkı de hocam hemen alırımşeffaf olur mu yada slikon istediğiniz renk desen ?
sizler satıyor musunuzşeffaf olur mu yada slikon istediğiniz renk desen ?
nerde hocam lınk var mıhocam bende bulamadım var ama 1k fiyat cekmişler bide ne zaman gelir Allah kerim
vallahi anlamadım sadece nothing phone 1 2 2a için var başka çıkmıyor üretici olsam en azından kendi sitemde koyardım kılıf ama yoktesekkur ederım amazondan baktıklarımda stoklar tukenmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seffaf olur tabıkı de hocam hemen alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizler satıyor musunuz
boyle oldugunu bılseydım almazdım sacmalık yanı ne olacak sımdı anlamadım evafone de bıle yokvallahi anlamadım sadece nothing phone 1 2 2a için var başka çıkmıyor üretici olsam en azından kendi sitemde koyardım kılıf ama yok