Yardım Cmf phone 1 kılıf bulamıyorum!

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Bütçe
500
arkadaşlar kardesime hediye aldım 16 yasında bir bebe... kılıf bulamıyorum ya bu elinden düsürür kırar, tekrar alabilecek gücümde yok bunun kılıf sorununu nasıl cozebilirim?

arkadaşlar kardesime hediye aldım 16 yasında bir bebe... kılıf bulamıyorum ya bu elinden düsürür kırar, tekrar alabilecek gücümde yok bunun kılıf sorununu nasıl cozebilirim?
hocam bende bulamadım var ama 1k fiyat cekmişler bide ne zaman gelir Allah kerim

şeffaf olur mu yada slikon istediğiniz renk desen ?

hocam klasik kılıfları maalesef ülkede yok.
360 derece kılıflar var onlara bakabilirsiniz.
mükemmel koruma sağlamaz ama çizilmelere karşı korur.
tesekkur ederım amazondan baktıklarımda stoklar tukenmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seffaf olur tabıkı de hocam hemen alırım

sizler satıyor musunuz

hocam bende bulamadım var ama 1k fiyat cekmişler bide ne zaman gelir Allah kerim
nerde hocam lınk var mı

Son düzenleme:
tesekkur ederım amazondan baktıklarımda stoklar tukenmıs

seffaf olur tabıkı de hocam hemen alırım

sizler satıyor musunuz
vallahi anlamadım sadece nothing phone 1 2 2a için var başka çıkmıyor üretici olsam en azından kendi sitemde koyardım kılıf ama yok

vallahi anlamadım sadece nothing phone 1 2 2a için var başka çıkmıyor üretici olsam en azından kendi sitemde koyardım kılıf ama yok
boyle oldugunu bılseydım almazdım sacmalık yanı ne olacak sımdı anlamadım evafone de bıle yok

telefon baya guzel akıcı fıyatına gore on numara ben bıde ıkıncı el aldım daha 1 aylık 8000e iyi denk geldi de kılıf yok

Geri