Click hissiyatlarını, ikisinin elde tutuşunu ve kutu içeriğine bakarak seçtim.Tamamdır tam olarak ikisi arasında neyi karşılaştırıp ten airi seçtiniz
Click hissiyatlarını, ikisinin elde tutuşunu ve kutu içeriğine bakarak seçtim.Tamamdır tam olarak ikisi arasında neyi karşılaştırıp ten airi seçtiniz
Scroll click ses bozulması yoksa onu yapıştırıyorum o zaman. İndirim kodu şuan mevcut mu haberiniz var mıClick hissiyatlarını, ikisinin elde tutuşunu ve kutu içeriğine bakarak seçtim.
Hayır hocam, hiç bir sorun yaşamadım. İndirim kodu olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanabilirsiniz.Scroll click ses bozulması yoksa onu yapıştırıyorum o zaman. İndirim kodu şuan mevcut mu haberiniz var mı
wraith sitesinde mouselar hep tükenmiş dostlar 6k bütçem var ne önerirsiniz LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alacaktım
sword x al kral ergo arıyorsanwraith sitesinde mouselar hep tükenmiş dostlar 6k bütçem var ne önerirsiniz LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alacaktım
7500₺ diye atmak istemedim, bütçe çıkarsa kesinlikle öneririm.sword x al kral ergo arıyorsan
ikinci el takıntın yoksa 4 4.5 bandına bulunuyor sarı sitede denemek için alabilirsin beğenmezsen de satarsın en kötü aynı paraya7500₺ diye atmak istemedim, bütçe çıkarsa kesinlikle öneririm.
![]()
WLmouse Sword X "The Swords" Edition Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com