ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,802
Occt indir cpu+ram testi yap 5 dakika, test anında kaç derece atHocam selamlar öncelikle götürdüğüm her yer hepimizin yaptığı testleri yapıp bench sonuçları normal herhangi bir ekran hatası problem gözükmüyor hepsi stabil çalışıyor dedi hani fiziken “ya aslında ramleri değiştirdik 1 saat oyun testi yaptık yada ssd söktük şöyle oldu yada değiştirsen düzelir” tarzında işin ehli birine rastlamadım herkes test edip normal diyor ama takılmalar ve fps dalgalanmasını çözücek birisine rastlamadım kendim format attım temiz kurulum yaptım herşeyi güncelledim performans moduna çektim dengeliye çektim undervolt yaptım elimden bir ev kullanıcısı ne yaparsa yaptım ama sonuç alamadım hala ve hala fps dropları fps oyunlarında mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemcim en baba yükte 91 dereceyi gördüm oyun içinde takip ediyorum 5. Çekirdek 81 i görüyor diğer çekirdekler 70-73 derece arasında geziyor maks anlıkta 50-61 derece arası stabilitede geziyor, temiz format denedim herşeyi kurdum tek tek her yolu denedim ama sonucu bulamadım ucuz parçalarda değil anlamlandıramıyorum asla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyur reisim