🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

Türk Telekom sağlam cayma bedeli çıkardı klasik olarak adamların karşıladığı 2500 ü de geçiyor. Mecbur 2-3 ay daha çekicez bunları, 3 ay hediye çıkmıştı işine yarayacak olan alıp kullansın.
Merhaba, benim tt de 99 günüm kaldı, uygulamada devamlı 1.010 TL olarak teklif geliyor. Sizin kaç gününüz vardı, nasıl öğrendiniz acaba

Merhaba, benim tt de 99 günüm kaldı, uygulamada devamlı 1.010 TL olarak teklif geliyor. Sizin kaç gününüz vardı, nasıl öğrendiniz acaba
4441375 ten öğreniyorsun dostum. 78 günüm vardı benim son ay hariç 2480 lira çıkarttılar. Ortalama 1050 1100 civarı teklif veriyorlar banada modem ücreti dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Helal et eyvallah 😊
Helal olsun dostum iyi günlerde kullan :)

Valla 6 ay verse 10 Aylık kablonet taahhütlünü fesh eder. Geçerdim. 3 Tane tarayıcıdan denedim. Hepsinde 1 ay verdi.

2480 ama son ay hariç diyor, o sistemlerinde görünmüyormuş yani ortalama bi 750 800 daha kaktıracaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz çingeneliğe bakıyor sanırım da hiç öyle biri değilim açıkçası. :D

Evet, hattı bile kendim paramla çektirdim vs vs deyince düşebildik. Türknet tarafını iptal talebi açtım bakalım ne olacak.

Geri