Anladım dostum umarım güzel bir fiyata satarsın pcyi.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Borç
Anladım dostum umarım güzel bir fiyata satarsın pcyi.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Borç
Bende onu sordum sıfır almaya kalkınca hepsi 200 küsür ediyor bu kadar fiyat düşmez herhaldeadam 80 k yazsa anında alırlar zaten, bu paralara bu sistemi kimse vermez.
5080 parasinaO kadar düşüyor mu sadece ekran kartını 65 k ya almıştım![]()
Galax marka falan vardı msi olsun istedim aynı fiyattı5080 parasina
Galax Msi'dan iyi kankaGalax marka falan vardı msi olsun istedim aynı fiyattı
PNY ve GALAX Msi'in o modelinden daha iyi. En iyi 5070 Ti PNY'nindi galiba.Galax marka falan vardı msi olsun istedim aynı fiyattı
Nerden vardınız bu kanıyaGalax Msi'dan iyi kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PNY ve GALAX Msi'in o modelinden daha iyi. En iyi 5070 Ti PNY'nindi galiba.
Salladım öyle belki inanırsın diye.Nerden vardınız bu kanıya
Ventus olsa haklısın ama Trio dan iyi olan model sayısı çok az.PNY ve GALAX Msi'in o modelinden daha iyi. En iyi 5070 Ti PNY'nindi galiba
Tamamda sırf trio diye 65k verilir mi sence ? 5080 parasına almış.Ventus olsa haklısın ama Trio dan iyi olan model sayısı çok az.
Tamamda sırf trio diye 65k verilir mi sence ? 5080 parasına almış.
inno3d pny vb markalarda yeni yetme değil bro adam akıllı araştırıp alınmalı böyle setuplarda MSI diye her markadan iyi olacak değil sonuçta ismi var falan gibisinden dusunulmemeli galaxta pnyde inno3d de sağlam markalar dağlar kadar sıcaklık yada performans farkı olamaz aralarındaZevk ve güven meselesi, Diğer markalara insanlar güvenemeyebiliyor.