Crucial CT8G48C40U5 8 GB RAM alınır mı?

Soğutucusu var mı dışında? önemli olan o yoksa diğerini de 5600 mhz cl46 çalıştırırsın zaten
Çipi iyiyse Soğutucusuz da çalışır. 2133MHZ CL15 1,2V RAM'i 3066MHZ CL16 1,4V'da kullandım 2 sene, soğutucu olmadan

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Soğutucusu var mı dışında? önemli olan o yoksa diğerini de 5600 mhz cl46 çalıştırırsın zaten
Yok hocam 2 modelde soğutucusuz hepsiburada linkindeki gibi Karar veremedim 5600mhz cl46 16.43 gecikme 4800 cl40 16.67 gecikme ortalama aynı gibi

• Beğen
4800mhz cl40 modeli düşündüm bende hem piyasada daha kolay bulunuyor
İkisi de hemen hemen aynı hızları verir. Şahsen ucuzunu alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crucial zaten micron çip kullanıyor
Çipi iyiyse Soğutucusuz da çalışır. 2133MHZ CL15 1,2V RAM'i 3066MHZ CL16 1,4V'da kullandım 2 sene, soğutucu olmadan

bu modelin çipide microndur yüksek ihtimal

Son düzenleme:
4800mhz cl40 modeli düşündüm bende hem piyasada daha kolay bulunuyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crucial zaten micron çip kullanıyor

bu modelin çipide microndur yüksek ihtimal
çipini hatırlamıyorum ama yüksek ihtimal microndur dediğiniz gibi

• Beğen
Yok hocam 2 modelde soğutucusuz hepsiburada linkindeki gibi Karar veremedim 5600mhz cl46 16.43 gecikme 4800 cl40 16.67 gecikme ortalama aynı gibi
Soğutucusu yoksa ekstra para ödeme 5600 MHz olan belleğe, ucuz olana da manuel ayar girip o değerlerde çalıştırabiliyorsun zaten pek anlamı olmuyor.

Soğutucusu yoksa ekstra para ödeme 5600 MHz olan belleğe, ucuz olana da manuel ayar girip o değerlerde çalıştırabiliyorsun zaten pek anlamı olmuyor.
Expo açabiliyormuyum bu ramlere yoksa düz 4800mhz mi geliyor JEDEC miş sanırım Performansa stabiliteye etkisi olurmu bu ramin

Expo açabiliyormuyum bu ramlere yoksa düz 4800mhz mi geliyor JEDEC miş sanırım Performansa stabiliteye etkisi olurmu bu ramin
EXPO açamazsın da JEDEC belleğin standart çalışma hızı zaten kararlılığı nasıl bozsun? Manuel girilmiş zamanlamalar ile EXPO'nun bir farkı yok bu arada EXPO'nun yaptığı da bu çünkü.

• Beğen
EXPO açamazsın da JEDEC belleğin standart çalışma hızı zaten kararlılığı nasıl bozsun? Manuel girilmiş zamanlamalar ile EXPO'nun bir farkı yok bu arada EXPO'nun yaptığı da bu çünkü.
Tek 8 kullanacağım Çok sorun Yaratırmı ileride 16 Yapıcağım

Crucial markası piyasadan çekiliyor artık. O marka RAM'lerin garantisi 1.5 sene kadar kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri