Apple 2025 M4 47869 TL - 9 taksit mantıklı mı?

Peak2Core

80+
Reaksiyon skoru
230
Merhaba,

2025 macbook air m4 şuan amazon üzerinde 47869 tl ve 9 taksit imkanı var. bu fiyata değer mi? işim gereği bu aralar piyasayı takip edemiyorum. eğer güzel fiyat ise alacağım.

teşekkürler.

yeni macbooklarda samsungun s26 ultrada kullanacağı hayalet ekran özelliği gelebilirmiş bir de oled ekranlı gelecek sanırım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baz modeldir 256/16

hocam iyi fiyat ama 9 taksitten ötürü amazon düşünüyorum. ayrıca eğitim indirimim yok : )

yeni macbooklarda samsungun s26 ultrada kullanacağı hayalet ekran özelliği gelebilirmiş bir de oled ekranlı gelecek sanırım

hocam beklemeye değer mi o zaman

M5 çıkınca fiyatı muhtemelen birkaç ay içinde düşer. Ben olsam beklerdim. Acilse, hiç arkama bakmadan alırdım.

hocam iyi fiyat ama 9 taksitten ötürü amazon düşünüyorum. ayrıca eğitim indirimim yok : )

hocam beklemeye değer mi o zaman
pahalı olur muhtemelen
windows oled laptoplardan biliyoruz
mac zorunlu değilse işini görecekse snapdragon x2 laptop bekleyip ona da bakabilirsin m5 gücünde falan olacakmış hem verimli

M5 çıkınca fiyatı muhtemelen birkaç ay içinde düşer. Ben olsam beklerdim. Acilse, hiç arkama bakmadan alırdım.

o zaman biraz daha bekleyeyim, tabi ters de tepebilir ama acil değil şuan için. almayı düşünüyordum taksit fırsatını görünce niyetlendim hocam.

pahalı olur muhtemelen
windows oled laptoplardan biliyoruz
mac zorunlu değilse işini görecekse snapdragon x2 laptop bekleyip ona da bakabilirsin m5 gücünde falan olacakmış hem verimli

hocam evde 3 tane pc var. macbook alma amacım ekosistem ve mobilite. davinci resolve studio kullanıyorum. işleri şipşak halletmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri