Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

ALMAYIN 2 AYDA ORTA TUŞ BOZULDU KIRIP FIRLATMADAN GARANTİYE VERCEM İNS
benzer sorun bende de var mousela alakalı olarak kullanım esnasında kendi kendine aşağı kaydırıyo ben bir şey yapmadan middle button sensöründe garanti sıkıntı var iade ve desteğe yazdım ilgilenmediler alalı 1 ay olmuştu daha almayın aldırmayın

Merhaba arkadaşlar, ben de bu mouse'u önermiyorum. 5 Kasım'dan bu yana kullanıyorum fakat Şubat başından beri bende de mouse kendi kendine orta tekeri yukarı kaydırıyor bazen aşağı kaydırıyor bazen de kendi kendine hareket ediyor. Bilmiyorum bunun bir çözümü var mı ancak kesinlikle önermiyorum. Zaten denemek için almıştım o yüzden bir kaybım yok ama vakit kaybettirecek bana sadece.

Aigoo Gm80 ve aj159 pro kullanıcısı olarak. Beyaz mouseum eksikti kuponla almıştım. Hayatımda bu kadar rezalet bir mouse kullanmadım. Orta teker kalitesi çok berbat , csyi orta tekerlekle oynuyorum hem sol tık hem orta tekerleği aynı anda bilgisayara iletemiyor içindeki berbat MCU. Sadece içindeki 3395 e güvenip almıştım ama beş para etmez bir mousemuş.

Arkadaşlar ben de almış bulundum bu "bavulcu" şirketin faresinden.) Hangi bluetooth versiyonu ile bağlandığını bulmaya çalıştım.
Bluetooth LE Explorer çıktısı chatGPT'ye yorumlattım. 4.0 ile bağlandığını söyledi. Bu enteresan, çünkü Beken BK3633QN MCU donanımsal olarak 5.2'yi destekliyor. Acaba diyorum eski bir firmware mi bastılar MCU'ya? Yoksa benim sistemle mi ilgili bir şey. Dizüstü Bluetoth versiyonu 5.2 benim. Fare de cihazın yanbaşında. Sizde bir deneyin isterseniz hangi versiyonla bağlanıyor bu fare bluetootha.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-16 193820.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-16 193820.webp
    103.2 KB · Hit: 13
Geri