❌İndirim Bitti! Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO - 19k ₺ - Kutusuz

4tb a göre iyi fiyat bence

Kargoya verilmiş. Geldiğinde gerekli kontrolleri ve testleri yapıp, buraya yazacağım :)

Alinir mi beyler ? Satıcı ve site güven vermiyor.

Alinir mi beyler ? Satıcı ve site güven vermiyor.
bu satıcıdan 3 yıl önce anakart almıştım amazon üzerinden , anakart bozuldu , servis iade raporu cıkardı kendileri ürün göndermedi . satıcıya ulaştım yardımcı olmuştu yeni aynı anakartı göndermişti.

Arkadaşlar ürünü teslim aldım. Ve ürün aldığımda soğutucusuz düz model satılırken bana soğutuculu geldi :) Ekstra ekstra indirimli oldu 😅 Güncel soğutuculu 4 tb 990 pro şu an 33 bin ₺ civarında. 17.380₺ ye neredeyse yarı fiyatına almış oldum 😍 Akşam pc ye takıp testlerini yapıp buraya detaylı yazarım sonuçlarını da 👍

20260217_113550.webp

Arkadaşlar ürünü teslim aldım. Ve ürün aldığımda soğutucusuz düz model satılırken bana soğutuculu geldi :) Ekstra ekstra indirimli oldu 😅 Güncel soğutuculu 4 tb 990 pro şu an 33 bin ₺ civarında. 17.380₺ ye neredeyse yarı fiyatına almış oldum 😍 Akşam pc ye takıp testlerini yapıp buraya detaylı yazarım sonuçlarını da 👍

Alıntıyı görüntüle

600epey koduyla 18bine geliyor suan

Alıntıyı görüntüle
Hocam daha önce kullanılmışmı disk veya replika/yanlış ürün gelebilme ihtimali var mı ?

Geri