drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Evet kesinlikle iyi fiyatı piyasanın haline göre2 tb lar evet hocam. Onlara da yetişilmiyor
Bu 4 tb bence fiyat iyi![]()
Evet kesinlikle iyi fiyatı piyasanın haline göre2 tb lar evet hocam. Onlara da yetişilmiyor
Bu 4 tb bence fiyat iyi![]()
Alsatçı değilse alan kişi kullanıcı olacaksa, şu an piyasanın en iyi fiyatı bence de hocam4tb a göre iyi fiyat bence
Vade farklı taksit yapıyor hocam. Fiyat olarak güzel, evet.Taksit yok herhalde nakit olarak iyi fiyat.
bu satıcıdan 3 yıl önce anakart almıştım amazon üzerinden , anakart bozuldu , servis iade raporu cıkardı kendileri ürün göndermedi . satıcıya ulaştım yardımcı olmuştu yeni aynı anakartı göndermişti.Alinir mi beyler ? Satıcı ve site güven vermiyor.
Arkadaşlar ürünü teslim aldım. Ve ürün aldığımda soğutucusuz düz model satılırken bana soğutuculu geldiEkstra ekstra indirimli oldu
Güncel soğutuculu 4 tb 990 pro şu an 33 bin ₺ civarında. 17.380₺ ye neredeyse yarı fiyatına almış oldum
Akşam pc ye takıp testlerini yapıp buraya detaylı yazarım sonuçlarını da
Alıntıyı görüntüle
Hocam daha önce kullanılmışmı disk veya replika/yanlış ürün gelebilme ihtimali var mı ?Arkadaşlar ürünü teslim aldım. Ve ürün aldığımda soğutucusuz düz model satılırken bana soğutuculu geldiEkstra ekstra indirimli oldu
Güncel soğutuculu 4 tb 990 pro şu an 33 bin ₺ civarında. 17.380₺ ye neredeyse yarı fiyatına almış oldum
Akşam pc ye takıp testlerini yapıp buraya detaylı yazarım sonuçlarını da
Alıntıyı görüntüle
İhtiyacı olan alsın bence. Belki soğutuculu gelir
600epey koduyla 18bine geliyor suan
Satıcı birçok platformda aktif ve yorumlar pozitif hocam. Akşam deneyip test edicem ben de yazarım burayaHocam daha önce kullanılmışmı disk veya replika/yanlış ürün gelebilme ihtimali var mı ?
Hocam daha hızlı test edemez misin ona göre alıcamİhtiyacı olan alsın bence. Belki soğutuculu gelir
Satıcı birçok platformda aktif ve yorumlar pozitif hocam. Akşam deneyip test edicem ben de yazarım buraya![]()