TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sepette düşmese bile 18.5'da iyi fiyat gibi geldi bana. Neredeyse 2tb fiyatı.
Pahali Bence degmezSepette düşmese bile 18.5'da iyi fiyat gibi geldi bana. Neredeyse 2tb fiyatı.
27.230 ₺ en düşük amazonda hocam. Nasıl pahalı geliyor bu fiyatPahali Bence degmez
crystaldiskmarkta görünüyordu sanırsamGelince gerekli kontrolleri yapıp gerekirse iade ederim hocam. Fiyatı kaçırmak istemedim![]()
Evet hocam. Sonuçları sizinle de paylaşırım geldiğindecrystaldiskmarkta görünüyordu sanırsam
3 ay önce de 15 küsüre satılmış hocam bunun sonu yokAmazonda 16 kusur satılmisti. 2 hafta once
Amazona bot kuruyorlar. Anlık geldi mi alıyorlar3 ay önce de 15 küsüre satılmış hocam bunun sonu yokGüncel piyasa fiyatlarına göre gayet iyi fiyat bence.
Maalesef. Düşmüyor size bana falan o fiyatlara. O sebeple güzel fırsat ihtiyacı olana bu fiyat hocamAmazona bot kuruyorlar. Anlık geldi mi alıyorlar
Bu bazı platformlarda fahiş fiyatlara ürün satan satıcı sanırım özellikle amazonda ama yorumları çoğu zaman olumluKutulu ürünle arasında 10.000 ₺ fark var şuan. İhtiyacı olanlar için güzel fiyat.
Alıntıyı görüntüle
2 tb lar evet hocam. Onlara da yetişilmiyorKc3000 geçen amazonda 2 TB 9289 TL ye satıldı 990pro soğutuculu geçtiğimiz aylarda Aralık'ta falan 8099 a satıldı yinede iyi fiyatlar kesinlikle ihtiyacı olan kaçırmasın bence