❌İndirim Bitti! I5 14400F - RTX5070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM 67.998₺

valla kanak 14. nesil aldık ne kafam ağrıdı ya güzel bir ddr4 bulamadım ddr5 desen mantıksız b760 a 8 9 verecene z790 almaya gidiyor h610 var faz mı ne haltsa yetersiz geliyor işlemci 4 ghz geçmiyor kanser eder adamı kaliteli b760 ta yok ya m2 ssd soğutucu yok ya tpye c yok ya fiyatı abartı vrm tarafında soğutucu yok h610 bitirdi beni ayar deniyom yok işlemci kısıtlı 55 watt katiyen geçmiyor en son kasada n söküp ikiye bölcem anakartı
intel u serisi dışında h610 b760 z790 bedava gibi bir fiyat olmadıkça mantıksız artık
u serisi de bazı hazır sistemlerle çok uyguna verildi. Ben daha iyisi gelir diye bekledim ama gelmedi buradaki yıldızlardan birini alacaktık. Sağlık olsun

Ekler

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    69.5 KB · Hit: 45
Valla kanka 14. nesil aldık, resmen kafam ağrıdı.
Güzel düzgün bir DDR4 anakart yok. DDR5 desen mantıksız pahalı.
B760’a 8–9 bin vereceğime Z790’a gitmek geliyor insanın içinden.
Elimde H610 var; faz mı dersin VRM mi dersin, yetersiz.
İşlemci 4 GHz üstüne çıkmıyor, resmen kanser ediyor.
Ayar deniyorum yok, 55 W sınırı var, katiyen geçmiyor.
Kaliteli bir B760 desen:
Ya M.2 SSD soğutucu yok,Ya Type-C yokYa VRM soğutucu yok Olanların da fiyatı abartı.
H610 zaten psikolojimi bitirdi.
En son kasayı söküp anakartı ikiye böleceğim noktaya geldim.
Am5 al veya dediğin 225f kombosu da yapılabilir

Am5 al veya dediğin 225f kombosu da yapılabilir
ryzen5 7600 den b650 s wifi den geçtim desem droplardan kafam ağrıdı expo kapatınca düzeliyordu ama ram bu sefer 4800 mhz cl46 oluyordu satıtm forumdan bir gardeşıma :D
Post automatically merged:

intel u serisi dışında h610 b760 z790 bedava gibi bir fiyat olmadıkça mantıksız artık
u serisi de bazı hazır sistemlerle çok uyguna verildi. Ben daha iyisi gelir diye bekledim ama gelmedi buradaki yıldızlardan birini alacaktık. Sağlık olsun
ddr5 belasından kurtulmak istedim sadece :D oda ne kafa ağrıttı yine soğudum bilgisayardan

ryzen5 7600 den b650 s wifi den geçtim desem droplardan kafam ağrıdı expo kapatınca düzeliyordu ama ram bu sefer 4800 mhz cl46 oluyordu satıtm forumdan bir gardeşıma :D
Benimde oyunlar kapanıyor 6000cl30 alınca :D bende 4800 cl46 kullanıyorum ramleri mecburen

ddr5 belasından kurtulmak istedim sadece :D oda ne kafa ağrıttı yine soğudum bilgisayardan
Ramlar manuel ayarlamadin mi. Ben kendi kullandığım sistemde Expo aktif bile etmiyorum manuel oynayarak yapiyorum

Benimde oyunlar kapanıyor 6000cl30 alınca :D bende 4800 cl46 kullanıyorum ramleri mecburen
al bak ddr4 te kalmak için neden abi :D ya ben 5600 sistem kullandım baktım benim 7600 den daha stabil başlarım böyle işe dedim am4 dizecektim allahsızlar öyle bir piyasaya getirmişki ikinci eli git sıfır al daha iyi ama am4 ün de sıfırı alınmaz diye gittim 14. nesil aldım almaz olaydım perişan olduk 2 haftada 11400f ile idare ediyordum devam etseydim keşke anakart bulucna dizerdim sistemi

Ramlar manuel ayarlamadin mi. Ben kendi kullandığım sistemde Expo aktif bile etmiyorum manuel oynayarak yapiyorum
valla bir kere gpt ile yaptım mavi ekran verdi dedim uğraşamam sonra

60kya sıfır açılmamış vatandan alma full kasa 7500f 840m-b 2tb m2ssd 60k ya satıyorum beni sallayan olmuyor xd

Geri