Kendileri bilir, her yer fıstık ezmesi kaynıyor.Önceden ne güzel hepsijet ile çalışıyorlardı
damak zevkinize göre kararınız değişecek ama ben de foruma güvenerek sipariş verdim ve ilk kutuyu (kakaolu) açtık ve çok beğendik.Foruma güvendim siparis verdim inşallah iyi çıkar
Ben genelde seçiciyim tat konusunda. Tadı hoşuma gitti, annem de sevmiş. Şu an tek dert 4 kg nasıl bitecekForuma güvendim siparis verdim inşallah iyi çıkar
zevklere göre değişir Mesela ben parçacık sevmem ama kutuyu güzel karıştırdığınız zaman parçacık oranı aşırı fazla değil kaşıklayarak yendiğinde beni 2. kaşıkta rahatsız etmeye başlıyor ama herhangi birşeye sürdüğümde rahatsız etmiyorForuma güvendim siparis verdim inşallah iyi çıkar
Ben 11 şubatta aldım, üretim tarihi 10 şubat ürünler geldi ve 10 ağustos yazıyor skt olarak. 4 ay değil 6 ay hocam. Ayrıca gerçekten çok lezzetliymiş teşekkürler konu sahibineHocam bu 4 ay içinde tüketme olayı açıldıktan sonra mı alındığı andan itibaren mi ?
Bence tüketilebilir, fellasınki bana çok yavan geldiğinden bunun sadesi de öyledir diye düşündüm ama fellastan daha az yavan. Tabi üst üste yiyemeyebilirsinSpor yapıyorum da sadesini sever miyim sizce ya şekersiz tüketmem lazım şeker hastasıyım ama tadı çok mu yavan
Benim hoşuma gitti toplamda 40kgye yakın almışımdırForuma güvendim siparis verdim inşallah iyi çıkar
Bi ara hepsijet ile fiyatta anlaşamışlardı sanırım, ptt ile gönderiyorlardı. Ama tekrar hepsijet e döndüler.Benim kargom da cumartesi hepsijet ile geldi.Her şey iyi güzel de acilen Türkiye'nin en rezil kargo firması olan PTT kargo ile çalışmayı bırakmaları gerekiyor. Ürünü yanlış adres diye geri götürmüş adamlar ki bunu hep yapıyorlar.
Daha önce Instagram üzerinden de sipariş geçmiştim ama PTT ile çalışmaya devam ettiklerini sürece bu son siparişim hatta muhtemelen bu siparişi de almaya gitmeden iadeye gönderirim.
Konuyu hortlatcam gibi olacak ama konu sahibine çok teşekkür. Piyasada farklı markaların yer fıstığı ezmesini denemiş biri olarak bu kadar güzel bi ezme yememiştim. Özellikle ballı olan çok güzel.
Beğendiğinize sevindim gerçekten.Hocam ben de yazmaya geldiydim tam : D
Kakaolu ve sadesini denedim çok iyi. Daha öncesinde hiç sek olarak tüketmemistim.
Kakao aroması zaten hafif kalıyor fıstık ezmesi tadına göre
Afiyet olsun. Şu an bildiğim kadarıyla en f/p firma bu sanırım.siparişe istinaden taze cekim yapıyorlar. aflatoksin testleri de düzenli. tadı zaten buram buram fıstık geliyor.ufakta olsa foruma %10 iskontosu da varBen de kodu kullanarak satın aldım bu arada. Kod gelmesi de böyle bir durum işte. Bu gibi forumlarda ufak bir jest bile işe yarıyor. Teşekkürler ilgilenen arkadaşa.
aromalıları çok mu diyet bozar acaba çikolatalı hindistan cevizli vs. yediğime içtiğime dikkat ediyorum.Bence tüketilebilir, fellasınki bana çok yavan geldiğinden bunun sadesi de öyledir diye düşündüm ama fellastan daha az yavan. Tabi üst üste yiyemeyebilirsin