federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,326
Fun60 Max kablosuz 8k veriyor ama kablosuz da hz ayarlama yok ondan dolayı max da şarj daha hızlı gidiyorKablosuz 8k versiyon varmı hocam
Fun60 Max kablosuz 8k veriyor ama kablosuz da hz ayarlama yok ondan dolayı max da şarj daha hızlı gidiyorKablosuz 8k versiyon varmı hocam
Fiyat düşmüş ama hocam şimdi kuponla birlikte 1700ye geliyor ondan açtım konuyu birde siz açalı biraz olmuş konuyu unutmuştum bu konuyu.Konusu zaten var hocam.Fun60 Max kablosuz 8k veriyor ama kablosuz da hz ayarlama yok ondan dolayı max da şarj daha hızlı gidiyorKablosuz 8k versiyon varmı hocam
eklenmiyor ki hocam satıcının 300 lira min sınır var.İdefix premium al 1TL'ye sonra bunu ekle hocam kargo ücretsiz oluyor.
![]()
Segah Tasarıım Segah Baskılı Lacivert Mürekkep Tükenmez Kalem - idefix
Segah Tasarıım Segah Baskılı Lacivert Mürekkep Tükenmez Kalem ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Müzik Kutusu ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Onu fark etmemişim kusura bakma hocam.eklenmiyor ki hocam satıcının 300 lira min sınır var.
bi süre kullan ya bazgeçemezsin yada hiç sevmezsin zaten ama bi şans vermek gerek. günde kaç kere f tuşlarını kullanıyorsunuz. ki lazım olduğunda bile fn+ sayılarla çok rahat yapılıyor. bende 75 deneyim sonra dedim fnle yapılmadığı için bocaladım bildiğin. şuan 68 deyim.%60 klavye kullanmak çok zor değil mi ya bi kere denedim benlik değil sanki
%75 üzeri yok mu yavSon 6 ayın en düşük fiyatı, Türk telekom mobil veya ev internet kullanıyorsanız, ucuz bir şey ekleyip fiyatı 2 bin TL üzeri 300TL Türk Telekom kuponuyla 1700tl civarına getirebilirsiniz dostlar.
![]()
Akko Monsgeek Fun60 Pro White He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye - idefix
Akko Monsgeek Fun60 Pro White He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com