🔥İndirim Erazer Intel Core 5 210H 16GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6" Laptop 🔥46.999₺

Size kim yanıyor dedi bilmiyorum ama boşta 45 - 50 derece yük altında 35 watta cpu 80 70 derece gpu 60 70 derecelerde geziyor ne olmasını bekliyoruz laptoplardan:D
35w ne olm cpu nefes alamaz o watt değerinde
gidin bakın cinebench testlerine, giriş seviyesi modellerin bile gerisinde kalıyor

gidin bakın cinebench testlerine, giriş seviyesi modellerin bile gerisinde kalıyor
Ustam bizzat incelemeleri var youtube üzerinde abdullah hocamın incelemesinde de herhangi bir sorun yok gibi anlıyamadım varsa bir içerik bizde bilgilenelim paylaşta

Ustam bizzat incelemeleri var youtube üzerinde abdullah hocamın incelemesinde de herhangi bir sorun yok gibi anlıyamadım varsa bir içerik bizde bilgilenelim paylaşta
bahsi geçen incelemeler:

sponsorun kralı cihaztv
abdullah abi
random sponsorlu, oda sıcaklığını bile belirtmeyen adamlar

En verimlisi cpuyu 35 45 watt arasında sınırlamak daha üstüne çıkınca sıcaklıktan başka bir şey artmıyor

En verimlisi cpuyu 35 45 watt arasında sınırlamak daha üstüne çıkınca sıcaklıktan başka bir şey artmıyor
%1 fpsler dibi görünce o iş öyle olmuyor
ayrıca alan her adama limit atmayı mı öğreteceğiz allah aşkına. gidin tuf f16 5050 alın ama bunu almayın.

%1 fpsler dibi görünce o iş öyle olmuyor
ayrıca alan her adama limit atmayı mı öğreteceğiz allah aşkına. gidin tuf f16 5050 alın ama bunu almayın.
Bahsettiğin laptopun 2024 modelini kullanıyorum r7 7445hs işlemciye 150watt tdp koymuşlar sence Asus laptopların soğutması mükemmel olduğu için mi ısınmıyor yoksa G helper, Armory crate gibi yazılımlarla güç sınırlayabiliğin için mi?
1771345681129.webp

G helperi silip armory crate kullanmaya başlayayım bakalım sıcaklıklar düşük mü? Asus bile son çıkardığı 2025 laptoplarının armory crate yazılımına güç sınırlama getirdi 2025 öncesi laptoplarında armory cratede güç sınırlama gibi bir şey yok. En basitinden oyun oynarken bile işlemci cayır cayır yanıyor fabirkasyon olarak

Bahsettiğin laptopun 2024 modelini kullanıyorum r7 7445hs işlemciye 150watt tdp koymuşlar sence Asus laptopların soğutması mükemmel olduğu için mi ısınmıyor yoksa G helper, Armory crate gibi yazılımlarla güç sınırlayabiliğin için mi?
eski tuflar leş zaten ben onları da almayın diyorum

zaten geriye Zephyrus, Rog cart curt gibi 100 bin lira üstü laptoplar kaldı.
illa asus alın demiyoz loq var victus var yani bulmak isteyen bulur ki bu sene tuf da düzeltti zaten
şu anki g870'ler bile bu erazer'dan daha iyi yani öyle söyleyeyim :D

illa asus alın demiyoz loq var victus var yani bulmak isteyen bulur ki bu sene tuf da düzeltti zaten
şu anki g870'ler bile bu erazer'dan daha iyi yani öyle söyleyeyim :D
Hocam mesele şu ki ürünün fiyatı 46.999₺ bu fiyata daha iyi bir 5060 laptop seçeneği yok sadece 5050 f16 tuf var onun la bunun arasında da bariz gpu farkı var . 5060 isteyen için erazerin F/P olduğunu düşünüyorum.

Hocam mesele şu ki ürünün fiyatı 46.999₺ bu fiyata daha iyi bir 5060 laptop seçeneği yok sadece 5050 f16 tuf var onun la bunun arasında da bariz gpu farkı var . 5060 isteyen için erazerin F/P olduğunu düşünüyorum.
43 bine 5060 laptop bulduğumda kimse f/p dememişti ama mesela

1771346393322.webp

sonradan öğrendim, model leşmiş. erazer da leş ama erazer yine bunun yanında yine iyi kalıyor. Alır mıyım, almam. Alana geçmiş olsun der miyim, demem orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri