Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ 30-35K

Tamamdır hocam alıyorum o zaman yarın çok teşekkür ederim. İşlemcim besler değil mi gücü hakkında pek bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
2k monitörde kullanacaksan çok rahat besler ama 1080p low cs falan emin değilim
umarım 1080p lowda cs oynamazsın ekran kartını alınca :D

Tamamdır hocam alıyorum o zaman yarın çok teşekkür ederim. İşlemcim besler değil mi gücü hakkında pek bilgim yok.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
2k da sıkıntı olmaz da 1080p de yapabilir intel işlemcilere fazla hakim değilim net bir şey diyemiyorum

2k monitörde kullanacaksan çok rahat besler ama 1080p low cs falan emin değilim
umarım 1080p lowda cs oynamazsın ekran kartını alınca :D
Yok hocam öyle rekabetçi tarafım yok fazla her oyunu 2k Ultra oynarım genelde oynayabililiyorsam.

2k da sıkıntı olmaz da 1080p de yapabilir intel işlemcilere fazla hakim değilim net bir şey diyemiyorum
2K' da kullanacağım.

Yok hocam öyle rekabetçi tarafım yok fazla her oyunu 2k Ultra oynarım genelde oynayabililiyorsam.

2K' da kullanacağım.
hayırlı olsun

7500f dengiydi sanki

Zamanında RX590 vardı o kadar wattman vs yedim ki AMD ye her zaman önyargılı davranmama sebebiyet veriyor. İşlemcide her zaman AMD alırım ama ekran kartı konusunda umarım artık iyidir yazılım konusunda

MFG ne oluyor bilmiyorum açıkçası yalan olmasın
Frame generation (FG). MFG de bunun multi olanı, 50 serisine özel. Bu max 4x idi şimdi 6x oldu yani FPS'yi daha da artırıyor.
5070, 9070 XT'yi 2x 3x de bile çok fena tokatlıyor; 2x de gecikme artmıyor, 4x de biraz artıyor ama reflex ile çözülüyor genelde, zaten yeni güncellemeler ile iyileştiriyorlar, 6x çıkınca gecikme öncekine göre daha da azaldı. 9070 xt hayvan gibi güç tüketiyor bu arada A tier 850W psu şart ama 5070'e 650W psu bile çok rahat yetiyor, arada dehşet verimlilik farkı var.
16817.webp

16815.webp

Frame generation (FG). MFG de bunun multi olanı, 50 serisine özel. Bu max 4x idi şimdi 6x oldu yani FPS'yi daha da artırıyor.
5070, 9070 XT'yi 2x 3x de bile çok fena tokatlıyor; 2x de gecikme artmıyor, 4x de biraz artıyor ama reflex ile çözülüyor genelde, zaten yeni güncellemeler ile iyileştiriyorlar, 6x çıkınca gecikme öncekine göre daha da azaldı. 9070 xt hayvan gibi güç tüketiyor bu arada A tier 850W psu şart ama 5070'e 650W psu bile çok rahat yetiyor, arada dehşet verimlilik farkı var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply

Benim psu bu hocam beslemez mi?

evet o tarz bir şey
Hocam arkadaş 850W lazım dedi de benim psu bu beslemez mi siparişi iptal edeceğim ona göre.

Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply

Arkadaşlar herkese merhaba halihazırda 3070 TI kullanıyorum fakat çok yetersiz kalmaya başladı monitörüm 2K olduğundan ötürü çoğu AAA oyunda 60 FPS altı oynuyorum canımı sıkıyor. Değiştirmek istiyorum bu sebepten ötürü. Toplam bütçem maks. maks. 35k. Amazon' dan olması iyi olur çünkü taksit avantajı var veya başka taksit yapan site de olabilir. Kart konusunda çok kararsız kaldım 5070/9070/9070 XT konusunda. Nvidia teknolojik olarak çok cezbediyor aslında. Ama bi tarafta saf güç var. Bütçemi çok zorlarsam sanırım 9070 XT' ye çıkabilirim. Sizler ne düşünüyorsunuz ne mantıklı olur? Sistemde DDR4 32 GB ram ve 14400F var işlemci olarak.
9070xt bence ama 5070 tercih edilebilir oda teknolojisi köküne kadar kullanılacaksa yoksa 9070xt ye denk bir kart değil diye düşünüyorum

9070xt bence ama 5070 tercih edilebilir oda teknolojisi köküne kadar kullanılacaksa yoksa 9070xt ye denk bir kart değil diye düşünüyorum
Hocam bu MFG ile FPSte çok fark atıyor gibi AMD' de karşılığı var mı bunun acaba bir de 750W besler mi?

Geri