Heyecan yapmışsın gibi. High power ın gold versiyonları iyidir.hocam valla başta kutu bile farklıydı neyse dedim ama fanı bile farklı olunca biraz çekindim. ayrıca ben okuduğumda japon kapasitor diyordu kutuda tayvan yazıyordu
Heyecan yapmışsın gibi. High power ın gold versiyonları iyidir.
Aynı ürün. Fan kısmının dizaynı farklı sadece. Sahte ürün olamaz.![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aldığın ürün:
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply ise aynısı.
hocam hala pakette duruyor, bende bilmediğim için yazdım buraya anladığım kadarıyla önemli bir şey değil bukıl müşteri
hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandımİçine sinmiyorsa iade et
hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.Aynı ürün değil. Bu model ECO adıyla geçiyor. Muhtemelen kullandığı platform aynı fakat kutudan ve bulk kapasitörden kısılmış hali. Bulk kapasitör belki 560uF'a düşürülmüş olabilir. Zaten Taepo diye geçiyor.
ECO Performance GD:
HIGH POWER ELECTRONIC CO., LTD.
www.highpower-tech.com
Normal Performance GD:
HIGH POWER ELECTRONIC CO., LTD.
www.highpower-tech.com
Gamdias'ın P1 seriside bu şekilde bir revizyon geçirmiş.
Yani yaptıkları biraz kötü olmuş. Bana kalırsa İade edilebilir. Daha uygun fiyata Gamdias var zaten.hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.
4000Yani yaptıkları biraz kötü olmuş. Bana kalırsa İade edilebilir. Daha uygun fiyata Gamdias var zaten.
![]()
GAMDIAS HELIOS P1A-750G, 750W, 80+ Gold, Aktif PFC, GAMING, ATX, Power Supply (PSU)
GAMDIAS HELIOS P1A-750G, 750W, 80+ Gold, Aktif PFC, GAMING, ATX, Power Supply (PSU)www.bizdehesapli.com
Aynı plaform ve muhtemelen aynı bileşenler. Ne kadardan almıştınız bunu?
tamam kral sana 2x16 yerine 4x8 ram satinca da sana boyle deseler hosuna gider mi?kıl müşteri
O zaman iade edilebilir dediğim gibi. 3300TL'ye neredeyse bayağı benzeri mevcut zaten. 50W için 700TL fazla vermeye gerek yok. Değişim kabul ederlerse o da kabul olabilir ama ellerinde normal Performance GD yok heralde onu yolladıklarına göre. Bu da olabilir:
sagol hocam paketledim yarın gönderecem, iadesi gelsin alırımO zaman iade edilebilir dediğim gibi. 3300TL'ye neredeyse bayağı benzeri mevcut zaten. 50W için 700TL fazla vermeye gerek yok. Değişim kabul ederlerse o da kabul olabilir ama ellerinde normal Performance GD yok heralde onu yolladıklarına göre. Bu da olabilir:
Daha kalitelisi.
İade et hocam. ekran kartı kabloları farklı ve işlemci güç kablosu 8 pin. Diğerinin 16 pin.hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.
Hani senin gibi cullamalar sadece yandaki watt değerlerine bakıp mi anlıyor aynı olduğunu, bari biraz araştırıp yazsaydın ben burda bilgi almak için yazıyorum senin gibi cullamaları tatmin etmek için değilkıl müşteri