MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

kıl müşteri

hocam valla başta kutu bile farklıydı neyse dedim ama fanı bile farklı olunca biraz çekindim. ayrıca ben okuduğumda japon kapasitor diyordu kutuda tayvan yazıyordu
Heyecan yapmışsın gibi. High power ın gold versiyonları iyidir.
Aynı ürün. Fan kısmının dizaynı farklı sadece. Sahte ürün olamaz.
Aldığın ürün:

High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply ise aynısı.

Son düzenleme:
Heyecan yapmışsın gibi. High power ın gold versiyonları iyidir.
Aynı ürün. Fan kısmının dizaynı farklı sadece. Sahte ürün olamaz.
Aldığın ürün:

High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply ise aynısı.
hocam hala pakette duruyor, bende bilmediğim için yazdım buraya anladığım kadarıyla önemli bir şey değil bu

Aynı ürün değil. Bu model ECO adıyla geçiyor. Muhtemelen kullandığı platform aynı fakat kutudan ve bulk kapasitörden kısılmış hali. Bulk kapasitör belki 560uF'a düşürülmüş olabilir. Zaten Taepo diye geçiyor.

ECO Performance GD:

Normal Performance GD:

Gamdias'ın P1 seriside bu şekilde bir revizyon geçirmiş.

İçine sinmiyorsa iade et
hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı ürün değil. Bu model ECO adıyla geçiyor. Muhtemelen kullandığı platform aynı fakat kutudan ve bulk kapasitörden kısılmış hali. Bulk kapasitör belki 560uF'a düşürülmüş olabilir. Zaten Taepo diye geçiyor.

ECO Performance GD:

Normal Performance GD:

Gamdias'ın P1 seriside bu şekilde bir revizyon geçirmiş.
hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.

hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım

hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.
Yani yaptıkları biraz kötü olmuş. Bana kalırsa İade edilebilir. Daha uygun fiyata Gamdias var zaten.

Aynı platform ve muhtemelen aynı bileşenler. Ne kadardan almıştınız bunu?

Son düzenleme:

İade et hocam. ekran kartı kabloları farklı ve işlemci güç kablosu 8 pin. Diğerinin 16 pin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri