Yardım Arctic Mx6 aldım berbat şekilde sert

Eski sürüm Mx6 var kullanıyorum çok memnunum o da baya sertti hatta çimento gibi bu ne diyordum. Ama performansından memunum 80 derece üstüne çıkan laptop 60-65 e düştü bunu sürünce. Ortaya bir miktar koyup onu spatulanın uç kısmıyla kazıyormuş gibi çok bastırmadan uygulayınca biraz kolaylaşıyor. Ayrıca uygulamadan önce bir süre avuç içinde sıkarsan ılıyor, bir miktar daha yumuşuyor. Ya da fön makinesi falan.
Kıvamı cidden çok koyu.

Hatalı sürüyorsun bu yüzden kayıyor, gereğinden fazla bastırırsan spatulaya da yapışıyor hızlı çekersen de işlemcinin yüzeyine yapışmıyor. Bu videodaki macun da viskoz bir macun rehber video çekme gereği duymuşlar bu yüzden ve nasıl sürmen gerektiğini anlatıyor
kardeşim 10 senedri sistem toplarım ederim sert macunları hiç sevmem biliyoruz macun sürmesini mx 6 da ilk defa denk geldim konu açtım

ben 7800x 3d yi mx-4 ile kombine ettim çarpı şeklinde sürdüm sıvı soğutma bloğunu koydum mis gibi buz gibi çalışıyor bu kadar takmayın arkadaşlar bu kadar detay çürütür sizi inanılmaz pimpirikli olmak gerçekten beyne zararlı.

ben 7800x 3d yi mx-4 ile kombine ettim çarpı şeklinde sürdüm sıvı soğutma bloğunu koydum mis gibi buz gibi çalışıyor bu kadar takmayın arkadaşlar bu kadar detay çürütür sizi inanılmaz pimpirikli olmak gerçekten beyne zararlı.
şuan zaten sinirden kendimi parçalıcam klanet işlemci anakart değiştridm h610 yetersizdir dedim yine 4093 mhz geçmiyor vasat performans var 55 wattı geçmiyor 40 derece

Geri